Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina
V spolupráci s Itafilm

Trilógia sa uzatvára. Do kín prichádza Venom: Posledný tanec a láka na veľkolepú akciu aj humor

Komiksovka Venom ide do finále.


Venom sa do tretice vracia na plátna kín. Tentokrát v záverečnej časti trilógie. Komiksovka Venom: Posledný tanec vznikla pod režisérskym dohľadom Kelly Marcel, pre ktorú ide o celovečerný debut. Hlavnú rolu opäť stvárnil overený Tom Hardy. O čom teda tretí diel vlastne bude?

Boj o planétu začína!

Investigatívny novinár Eddie Brock (Tom Hardy), v ktorého tele prebýva mimozemský symbiont Venom, sa vydáva na cestu od Mexika až po New York. V pätách im sú nielen ľudskí protivníci, ale, ako sa ukáže, aj mimozemskí bojovníci.

Na Zem sa totiž rúti armáda z Venomovej domovskej planéty a je práve na Brockovi a Venomovi, aby katastrofu odvrátili. Cena, ktorú za to budú musieť zaplatiť, je však poriadne vysoká.

Vo filme uvidíme aj Juno Temple, Chiwetela Ejiofora, Rhysa Ifansa, Stephena Grahama, Alannu Ubach, Crista Fernándeza, Peggy Lu, Iva Nandiho či Clark Backo. Posledný tanec by mal podľa tvorcov uzavrieť príbeh Eddieho Brocka a trailer naznačuje, že to bude pomerne epické.

Uvidíme inváziu mimozemšťanov, ako aj veľkolepé akčné scény a trikové orgie. A, pravdaže, nebudú chýbať ani Venomove sarkastické hlášky.

Lákadlom je aj fakt, že na plátne uvidíme kultového záporáka Knulla. Priaznivci predchádzajúcich dielov sa tak očividne opäť budú dobre baviť. Premiéra sa uskutoční 24. októbra.

Venom: Posledný tanec, filmy, komiksovka, kino program, slovenské kino, kino premiéra, filmová novinka
Itafilm

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.