Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 18.10.2024
sk
Lukáš
cz
Lukáš

Zrušená spolupráca s Renaultom? Nevadí. Attila Végh sa pochválil novým luxusným autom

Model môže stáť až 350 000 eur.


Už je to nejaký čas, čo sa známy MMA zápasník Attila Végh rozlúčil so spoluprácou s automobilkou Renault. Prečo? Kvôli tomu, že verejne podporoval teraz už prezidenta Petra Pellegriniho. Végh vtedy zverejnil aj rôzne maily svojho manažéra a komunikáciu s automobilkou. Vyjadril sa, že ho značka trestá za to, že prejavil svoj názor. Hovorkyňa automobilky zas zhodnotila, že podľa pravidiel firmy by mali ambasádori zostať politicky neaktívni. Ako ale uvádza web sport24.pluska.sk, zápasník už má po svojom boku nové auto.

„Vo svetle aktuálnych udalostí sa s vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil,“ komentoval vtedy Attila Végh rozhodnutie Renaultu ukončiť spoluprácu. Véghov tréner Ilja Škondrič vtedy zhodnotil, že odchod sponzorov Attilu na lopatky nepoloží. Práve naopak. Paradoxne mu situácia pomohla. „Síce traja sponzori odišli, ale ďalších desať prišlo,“ prezradil pre sport.cz „Pumukli“.

O nové spolupráce ale podľa Véghových sociálnych sietí nie je núdza. Na sociálnej sieti TikTok sa pred pár dňami dokonca pochválil, ako si preberá nové luxusné Bentley. Konkrétne model Flying Spur. Fanúšikovia začali hneď polemizovať a nadšene komentovať. Koľko asi môže taká mašina stáť?

Attila Végh a jeho nové Bentley

Ako uviedol web Refresher, podľa motoristického blogera Martina Mičudu je komplikované odhadnúť, koľko môže stáť daný model v prevedení, v ktorom ho ukázal Attila Végh. Cena totiž závisí od viacerých faktorov, ktoré sú na prvý pohľad takmer neviditeľné.

„Podľa Mičudu môže pokojne stáť aj dvojnásobok základnej ceny, ktorá začína na približne 250 000 €. Jeho súkromný odhad je však okolo 250 až 350-tisíc,“ píše Refresher, ktorý však dodal, že Végh dané auto nevlastní.

„Bentley na videu nie je moje. Keby mám takéto auto, tak už nežijem na Slovensku,“ okomentoval to Attila na svojej sociálnej sieti. Zostáva teda už len tipovať, aká spolupráca prinesie Attilovi podobne luxusný kúsok priamo do vlastníctva.

@attila_vegh_official

Bentley Flying Spur: •Motor: 4,0-litrový twin-turbo V8 •Výkon: 550 koní (542 hp) pri 6 000 ot./min. •Krútiaci moment: 770 Nm pri 2 000 – 4 500 ot./min. •Zrýchlenie z 0 na 100 km/h: približne 4,1 sekundy •Maximálna rýchlosť: okolo 318 km/h •Pohon: Pohon všetkých štyroch kolies (AWD) •Prevodovka: 8-stupňová dvojspojková automatická

♬ original sound – Attila Vegh Official

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.