Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

Navštívili sme zábavný park Winter Wonderland v Bratislave. Toto všetko ponúka

Park otvára svoje brány už dnes o 15:00.


Výnimočne po prvýkrát už aj na Slovensku. Na Dostihovej dráhe v Bratislave sa dnes oficiálne rozžiari veľkolepý zábavný park Winter Wonderland. Už o 15:00 otvorí svoje brány pre všetkých milovníkov rozprávok, svetiel a čarovnej atmosféry.

Park prináša nezabudnuteľné zážitky pre malých i veľkých návštevníkov. Na jednom mieste nájdeš viac ako 100 nádherných svetelných inštalácií, zábavné atrakcie a dobré jedlo, čo robí z Winter Wonderlandu jedinečnú udalosť počas chladných mesiacov. Redakcia EMEFKA sa zúčastnila slávnostného otvorenia, a tak sme mali možnosť pozrieť si park medzi prvými. Máš sa na čo tešiť.

V parku nás na pódiu privítalo moderátorské duo – Roman Juraško a Mária Zelinová. Svojím šarmom a vtipnými poznámkami nás naladili na slávnostné otvorenie hlavnej časti parku. Program spestrilo spevácke duo Twiins – Veronika a Daniela Nízlové, ktoré venovali pár detských pesničiek malým návštevníkom.

Zábavný park je však plný jedinečných atrakcií, ktoré nadchnú malých aj veľkých. Každá vstupenka zahŕňa neobmedzený vstup na všetky atrakcie, čo umožňuje užiť si bezstarostnú zábavu počas celého dňa. Základné vstupné od pondelka do štvrtka je 14 eur, od piatka do nedele je to 15 eur. V ponuke je aj FLEXI vstupenka za 16 eur a VIP Fast Track za 30 eur. Deti do 80 centimetrov majú vstup zadarmo. Potom sú v ponuke rôzne výhodné vstupenky pre rodiny s deťmi.

EMEFKA

Svetlá, svetlá a svetlá

Nás milo prekvapilo sklenené bludisko, ktoré sa nachádza na začiatku parku. Ak by sa ti z neho nezamotala poriadne hlava, sú tu potom aj rôzne horské dráhy, ktoré ťa rozhodne dostanú do správnej nálady. V parku si môžeš skúsiť aj virtuálnu realitu.

Avšak gro parku tvoria nádherné rozprávkové a zvieratkovské inštalácie. Pre fanúšikov rozprávok je tu pútavá inštalácia Princezná s porcelánovou pleťou, ktorá sa skladá zo Snehulienky a jej siedmich trpaslíkov. Ďalšou nezabudnuteľnou zastávkou sú Muzikanti vo fraku, tučniaci známi z rozprávky Madagaskar. Návštevníci majú možnosť spoznať aj maznáčikov Jurského parku, kde sa môžu odfotiť so svetelnými dinosaurami.

EMEFKA

Kráska a zviera aj Hľadá sa Nemo

Fanúšikovia klasických príbehov určite ocenia kulisy tajomného zámku v atrakcii, ktorá oživuje známy príbeh o kráske a zvierati. Nezabudnuteľné je aj podmorské dobrodružstvo s Nemom a Dory, kde sa deti aj dospelí ponoria do hlbín oceánov a objavia svet vodných živočíchov. Na návštevníkov čaká, samozrejme, oveľa viac atrakcií. Zoznam nájdeš na webovej stránke parku.

Po toľkej zábave si návštevníci môžu oddýchnuť a občerstviť sa tradičnými trhovými klasikami. Nechýbajú klasiky ako langoš, cigánska, voňavý punč, sladké palacinky a mnoho ďalších pochúťok. A to všetko za veľmi prijateľné ceny, čo je veľkým plusom pre rodiny s deťmi alebo tých, ktorí chcú zažiť viac bez toho, aby preplatili.

EMEFKA

Winter Wonderland je jedinečný zábavný park, ktorý ťa vtiahne do sveta svetiel, rozprávok a nezabudnuteľných zážitkov. Je to miesto, kde sa stretáva kúzlo zimy so zábavou pre všetky vekové kategórie.

Mohlo by ťa zaujímať:

V Bratislave vyrastie nový zábavný park inšpirovaný Dubajom. Koľko bude stáť vstup?


Tagy:

Nicolette Ftáčková
Vyštudovala som žurnalistiku a moja láska k písaniu sa zrodila už v detstve, keď som sa zvykla zavrieť do izby a hodiny písať rôzne príbehy. Zaujíma ma aktuálne dianie doma i v zahraničí, no môj záber tém je veľmi široký. Rada píšem o zaujímavých ľuďoch a hľadám inšpiratívne príbehy. Spoločenské a LGBTI+ témy sú mi blízke.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.