Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

Šokujúce zistenia. Liam Payne sa chvíľu pred smrťou hádal s neznámou ženou, toto našli v jeho hotelovej izbe

O čom sa hádali?


Len pár dní dozadu obletela médiá správa o tragickom úmrtí bývalého člena chlapčenskej skupiny One Direction. V čase smrti 31-ročný Liam Payne vypadol z balkóna na treťom poschodí hotela v Buenos Aires. Do hlavného mesta Argentíny cestoval kvôli koncertu svojho niekdajšieho hudobného kolegu Nialla Horana.

Stále nie je jasné, či išlo o nehodu, alebo samovraždu. Na povrch neustále vychádzajú nové zistenia. Ako informuje portál Daily Mail, spevák sa mal len niekoľko hodín pred smrťou v hotelovom lobby hádať s neznámou ženou ohľadom peňazí. Podľa hotelového hosťa Michaela Fleischmanna mal opakovane vykrikovať, že jej dá 20-tisíc dolárov, „pretože môže“. „Mám 55 miliónov dolárov a rád pomáham ľuďom,“ cituje ho Fleischmann.

Liam Payne pravdepodobne nebol v dobrom stave

Argentínsky magazín Clarin zverejnil kontroverzné fotografie zachytávajúce hotelovú izbu, v ktorej Liam Payne strávil posledné chvíle svojho života. Zanechal v nej hotovú spúšť. Rozbitý televízor, zapaľovač, alobal či zatiaľ neidentifikovaný biely prášok na stole môžu človeku napovedať, čo sa v priestoroch len nedávno odohrávalo. Zatiaľ však ide len o špekulácie.

Polícia na mieste činu objavila niekoľko liekov vrátane klonazepamu – benzodiazepínu, ktorý lekári predpisujú pacientom s epilepsiou, ale aj ľuďom trpiacim panickými záchvatmi. Táto skutočnosť len väčšmi potvrdzuje domnienku, že si spevák prechádzal neľahkým obdobím, čo sa jeho duševného zdravia týkalo.

Jeho zvláštne správanie spozorovali viacerí hoteloví hostia. Žena menom Rebecca, ktorá patrí k posledným, s ktorými spevák za života prišiel do kontaktu, tvrdí, že v hotelovom výťahu schmatol ženu a predstieral, že ju škrtí. Taktiež mal hodiť o zem svoj laptop.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.