Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

YouTube testuje lacnejšie predplatné. Koľko stojí a čo ponúka?

Niektorých možno zaujme.


Bez prémiového predplatného sa na YouTube takmer nedá fungovať. Ak sa chcú ľudia dostať k videám, tak sa najskôr musia dostať cez veľké množstvo otravných reklám. Pre mnohých bola platená verzia obľúbenej služby pridrahá, no vyzerá to tak, že predsa len prichádza riešenie. Ako informuje web The Verge, YouTube testuje lacnejšiu verziu predplatného. Čo používateľom ponúka?

Ešte minulý rok zrušil YouTube predplatné Premium Lite, išlo o lacnejšiu verziu YouTube Premium. Podľa všetkého sa však táto verzia postupne vráti. Podľa dostupných informácií ju platforma testuje v Austrálii, Nemecku a Thajsku. Hovorkyňa spoločnosti Jessica Gibby potvrdila, že naozaj aktuálne testujú inú verziu predplatného, no zatiaľ vraj nemôžu poskytnúť bližšie informácie.

Ako poukázal spevák a skladateľ Jonah Manzano na platforme Threads, predplatné Premium Lite stojí v Austrálii 8,99 austrálskych dolárov mesačne (5,54 €), čo je menej ako polovica z plnej prémiovej verzie Premium. V prípade nákupu cez iOS sú náklady o niečo vyššie, a to 11,99 austrálskych dolárov za Premium Lite (7,39 €) a 22,99 austrálskych dolárov za plnú verziu (14,17 €).

Predošlá verzia Premium Lite neobsahovala žiadne reklamy na platformách YouTube a YouTube Kids, nová verzia ich má v obmedzenom režime. Podľa všetkého sa v tejto novej verzii môžu reklamy zobrazovať pri hudobnom obsahu, ako aj pri krátkych videách Shorts. Objaviť sa môžu aj v podobe nerušivých reklám pri vyhľadávaní či prehliadaní obsahu na platforme.

Uverejnil/-a @jonahmanzano
Zobraziť v Threads

Pre niektorých je možno nevýhodou to, že YouTube Premium Lite neponúka prístup k službe YouTube Music bez reklám či možnosť sťahovať a prehrávať videá offline. Súčasťou nie je ani možnosť počúvať videá na pozadí.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.