Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

Karlos Vémola a Lela čakajú tretie bábätko. Tajili to dlho, takto sa bude volať

Meno bude mať opäť po známej legende.


Lela Vémola už nejaký ten rok žije po boku jedného z najznámejších MMA zápasníkov Karlosa Vémolu. Momentálne spolu vychovávajú dve deti a ako len včera odhalili, čakajú spolu tretie dieťa.

Tehotenstvo sa im podarilo tajiť pomerne dlho. Svetu to odhalili až prostredníctvom „baby shower“, kde nechýbali balóny, výzdoba, občerstvenie či veľký svietiaci nápis so slovom „baby“.

To, že čakajú chlapčeka, odhalili pomocou krabice, ktorú keď Karlos otvoril, miestnosťou začali letieť modré balóny. K dcérke Lili a synovi Rockymu im tak pribudne ďalší chlapček a bude sa volať Arnold po ďalšej bojovníckej legende.

„Bude to malý Arnie! Už máme doma Rockyho a toto bude malý Arnie,“ prezradil Karlos. „Deti robia náš život dôležitým a naplneným. Každé dieťa je živou správou o láske a ľudských príbehoch, ktorú pošleme do časov, ktoré neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snívať s otvorenými očami a mysľou. Vďaka nim veríme na zázraky. Veľmi radi by sme sa s vami podelili o radostnú novinu. Jeden zázrak sa premenil na skutočnosť – čakáme bábätko. S láskou Vaša Lela, Karlos, Lilinka a Rocky,“ napísala Lela k príspevku, kde je celá ich rodinka.

Ani oni však nemali iba ružové momenty a dokonca sa rozprávalo aj o nevere zo strany Karlosa. Ako mu ju Lela dokázala odpustiť? „Nevery patria k životu, nie sme jediný pár na svete, ktorý, bohužiaľ, prechádzal krízou alebo neverou. Vždy ide o to, akí ste silní v tom vzťahu či manželstve. Čím ste silnejší, tým viac prekonáte takéto nepríjemnosti a ťažkosti. A nám sa ukázalo, že sme veľmi silní a jeden bez druhého naozaj nevieme byť. O tom je tá láska! Nie o tom, že vznikne nejaký konflikt medzi partnermi… a dnes je taká móda‘, že každý hneď od toho druhého odchádza. Potom tam ten skutočný zmysel vzťahu alebo manželstva nie je a nebolo to také intenzívne, ako malo byť,“ prezradila pre Plus JEDEN DEŇ.

„Myslím si, že sme veľmi silný pár, a čím viac sa nám udiali rôzne nepríjemnosti, tým viac sme silnejší a tým viac sa potrebujeme,“ dodala.

Mohlo by ťa zaujímať:

Lela Vémola prehovorila o manželstve s Karlosom. Ako mu dokázala odpustiť neveru?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.