Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina
Zdroj: ©Shutterstock

Jednovaječné dvojičky prezradili, akou črtou sa odlišujú od svojich súrodencov

Predsa nie sú rovnaké úplne vo všetkom.

Hoci jednovaječné dvojičky zdieľajú rovnakú genetickú výbavu a na prvý pohľad pôsobia ako dokonalé kópie, mnohé z nich dokážu presne identifikovať drobné rozdiely, ktoré ich odlišujú. Môže ísť o správanie, záujmy či dokonca nenápadné fyzické črty, ktoré si ostatní často ani nevšimnú. V dnešnom článku si môžeš prečítať o odlišnostiach, ktoré na sebe spozorovali jednovaječné dvojičky z Redditu. Poďme na to.

1. Moje sesternice sú jednovaječné dvojičky. Jedna má 60 kíl, tá druhá 145.

2. U nás doma zvykneme žartovať, že môj brat podedil všetky umelecké gény a mne nezostalo nič. Naša mama je brilantná umelkyňa, neuveriteľne kreatívna žena. Môj brat je tiež kreatívny, činí sa ale prevažne v písaní. A ja? Ja zvládnem nakresliť tak maximálne jablko a napísať možno nákupný zoznam. Aj to len ak mám dobrý deň.

3. V minulosti som randil s babou, ktorá mala identické dvojča. Boli do bodky rovnaké (doslova, lebo ešte aj znamienka mali na tých istých miestach), len jedna bola praváčka a druhá ľaváčka. Vždy ma to fascinovalo.

Shutterstock

4. Obom nám zhruba v tom istom čase diagnostikovali rakovinu. Ja dnes píšem tento príspevok, ona už nemôže napísať nič. Hovorí sa, že čas zahojí všetky rany, no mne každým dňom chýba len viac a viac.

5. Moja manželka má jednovaječnú dvojičku. Keď sme spolu začali chodiť, bolo prakticky nemožné ich rozoznať. Odlišoval som ich len na základe čuchu (moja polovička mi voňala lepšie), no keď boli čerstvo osprchované a obe voňali len ako sprchový gél, tak som bol v keli ako minuloročný sneh. Počas rokov sa z jej sestry stala alkoholička, ktorá sa svoje problémy snaží riešiť jedlom. Už sa na seba vôbec nepodobajú.

6. Po vizuálnej stránke sme úplne rovnakí, okrem toho, že ja mám dominantnú ľavú ruku a on pravú. Najväčšie odlišnosti sú v našich osobnostiach. Ja som výrečný, rád pokecám s hocikým, on je skôr introvert. On rád športuje, ja by som najradšej celý deň hral videohry. Mohol by som pokračovať až do Vianoc.

Shutterstock

7. Mne ostal jeden mliečny zub, jemu nie. Mám 36 rokov a jeden mliečny zub mi skrátka nikdy nevypadol (a už ani nečakám, že sa tak stane). Môj brat má všetky zuby trvalé.

8. Moje prsia sú o 3 až 4 veľkosti väčšie ako tie jej. Netušíme prečo. Často srandujeme, že som jej ich ukradla a mám ich vrátiť. Každý rok na Vianoce čaká, že si ich nájde pod stromčekom, a potom predstiera sklamanie, keď tam nie sú.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.