Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

Uragán je späť so známou posilou. Zuza sa po 23 rokoch vracia z Austrálie, takto teraz vyzerá

Kto by si na legendárne trio nespomínal?


Uragán je späť! Legendárna televízna relácia znova ožíva vďaka novej tour, ktorú pôvodní predstavitelia ohlásili už dávnejšie. Po novom sa k nim pridá aj ich známa kolegyňa Zuzana Šikulová. V roku 2005 sa sympatická blondínka rozhodla odcestovať do Austrálie, kde žije doteraz. Po skoro 20 rokoch ale hlási návrat priamo pred fanúšikov. Ako informuje web topky.sk, svoj návrat ohlásila sama na sociálnej sieti.

Kto by si nepamätal Uragán? Bol to jeden z najväčších televíznych hitov slovenskej televízie vôbec. Na hlavnú dvojicu Andyho Krausa a Petra Marcina si spomínajú mnohí. Hlášky pani Márie, malého Mirka či poľovníka Stromokocúra naprieč rokmi nabrali doslova ľudovú silu.

Relácia sa na televíznych obrazovkách objavila v roku 2001 a udržala sa tam až do roku 2003. Potom ju do svojho programu prevzala súkromná televízia Markíza. Neskôr sa šou premenovala na Hurikán a pôsobila až do roku 2006.

Súčasťou tejto relácie bolo hlavné trio v zložení Andy Kraus, Peter Marcin a Zuzana Šikulová. Tá sa od kolegov odpojila, keď sa s manželom presťahovala do Austrálie, kde žije dodnes. Zmizla z verejného pohľadu a fanúšikovia vôbec netušili, čo s ňou je. Až do roku 2022. Vtedy sa Petrovi Marcinovi prihovorila spoza kamery v šou 2na1.

Uragán
Facebook

Uragán tour 2025 oslávi 25 rokov zábavy

Uragán tour sa vydá do deviatich slovenských miest, kde budú môcť fanúšikovia znova zažiť kultové trio v akcii. Pre skalného nadšenca Uragánu musí ísť o fantastické chvíle. Mnohí fanúšikovia však zároveň aj prosia, či by nebolo možné, aby sa Uragán vysielal v televízii. Väčšina predstavení sa už vypredala a tím už pridáva nové.

Zuzana Šikulová sa na sociálnej sieti Uragánu prihovorila svojim fanúšikom, ktorí sú z nej nadšení. „No, Zuzka, som veľmi rada, že som vás po toľkých rokoch videla, vyzeráte úžasne, veď vy sa vôbec nemeníte,“ zhodnotila istá fanúšička. Zároveň sa mnohí fanúšikovia sťažujú na to, že lístky sa míňajú extrémne rýchlo. Dátum prvého vystúpenia je 9.3.2025 v Žiline.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.