Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 23.10.2024
sk
Alojzia
cz
Teodor
, Theodor

Netflix má dôvod na radosť. Vďaka týmto titulom mu rekordne narástol počet predplatiteľov

Streamovacieho giganta môžu výsledky za posledný kvartál tešiť.


Netflixu sa v posledných mesiacoch darí. Uvádza jeden hit za druhým a teraz si pripísal aj nečakane vysoký nárast platiacich zákazníkov. Portál Deadline informoval, že streamovací gigant za posledný kvartál (júl až september 2024) získal viac než 5,1 milióna nových predplatiteľov.

Celkovo sa môže pýšiť 282,7 miliónmi divákov, čím bez problémov tróni na prvom mieste v streamovacej konkurencii. Tieto čísla prekonali aj odhady analytikov, takže niet divu, že Netflix na ne chce v ďalšom kvartáli nadviazať.

Pokorenie méty 10 miliárd dolárov za trojmesačné tržby sa totiž približuje. Už teraz totiž Netflix od tejto hranice delilo 200 miliónov dolárov. Za zmienku však stojí, že streamer sa už čoskoro chystá upustiť od zverejňovania čísiel počtu predplatiteľov. Ako zástupcovia Netflixu uviedli, toto číslo nepovažujú za príliš relevantné, pretože ponúkajú viac druhov predplatného.

stream platformy, Netflix, filmy a seriály, predplatitelia, úspech
Shutterstock

Ľudia, ktorí majú lacnejšie predplatné s reklamou, tak majú odlišný status než zákazníci, ktorí platia za štandardné či prémiové predplatné. Tým pádom aj samotnému streamerovi prinášajú menej peňazí.

Do budúcna teda bude poskytovať len čísla tržieb. Tituly, ktoré Netflixu priniesli skvelé výsledky, sú podľa oficiálnej správy The Perfect Couple, Nobody Wants This, Beverly Hills Cop: Axel F, Rebel Ridge, Cobra Kai či Emily in Paris.

Určite si prečítaj:

10 hercov, ktorí kvôli osobným škandálom upadli v nemilosť Hollywoodu


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.