Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

Nový beef je na svete! Slovenský Instagram rieši normalizáciu obezity

Známu komičku pobúrili výroky istej tanečníčky a influencerky.


Slovenské bulvárne vody internetu sú znova pod paľbou. Situácia sa má tak, že známa tanečníčka a influencerka Nina Janová na jednom zo svojich videí na TikToku komentovala normalizáciu obezity. Nina Janová a jej profil na TikToku je známy tým, že tam vyjadruje „nepopulárne názory“. Vyzerá to ale tak, že komička Simona First mala týchto názorov už dosť.

Tá k svojmu príspevku reagujúcemu na vyjadrenia influencerky napísala jasný popis: „Mám plné zuby ľudí, čo trepú o veciach, o ktorých nemajú ani páru. Asi zavediem novú rubriku Bizár z TikToku, lebo už neviem fakt.“ V reelsku komička vtipne reaguje na Janovej vyjadrenie, ktoré si od jej vlastných fanúšikov získalo podporu aj kritiku. Predsa len, obezita je veľmi citlivá téma.

„Prestaňte normalizovať obezitu. Ja sa nesmejem takým ľuďom, môžu mať takú chorobu, milión takých vecí, alebo proste iba žereš,“ vyjadrila sa influencerka vo videu. Ďalej ľudí vyzýva, aby podporovali obéznych ľudí k tomu, aby sa zlepšili a boli zdraví.

Taktiež sa vyjadrila k ďalšej téme. „Prestaňte normalizovať, keď si niekto myslí, že je mačka.“ Tohto vyjadrenia sa pravdepodobne v blízkej budúcnosti chytí niekto iný. Teraz sa ale jej komentárov na obezitu chytila spomínaná komička Simona First.

Reakcia na seba dlho nenechala čakať

Nebolo by to prvýkrát, čo sa Nina Janová vyjadrila celkom explicitne k dosť citlivej téme. Ľudia si reakciu Simony First zastali. Obezita bude pravdepodobne zodpovedná za nový beef. Znova, sú to skôr fanúšikovia dvoch strán, ktorí to celé započnú. Niektorí už teraz dlho nečakali a pustili sa do priameho útoku. „Prestaňme normalizovať umývacie kefy na očiach,“ napísal jeden z komentujúcich.

„Začnite normalizovať logopéda,“ reagovala ďalšia používateľka Instagramu a vyzerá to tak, že fanúšikovské základne do seba ešte skočia.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.