Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 23.10.2024
sk
Alojzia
cz
Teodor
, Theodor

Je to oficiálne, Angelina Jolie má nového milenca. Ide o známeho rapera

Popri propagácii jej nového filmu stíha viesť aj milostný život.


Angelina Jolie, mnohými zbožňovaná herečka, ktorú môžeš poznať z filmov ako Lara Croft – Tomb Raider, Maleficent alebo Mr. & Mrs. Smith, má nového priateľa. Herečka sa v roku 2016 rozviedla s Bradom Pittom. S ním mala 3 biologické a 3 adoptované deti. Naďalej hrá vo veľkých filmoch a neprestáva sa zjavovať na striebornom plátne. Stačí spomenúť film Eternals a jej najnovší film Maria. Ako informuje web Čas, úspešná herečka má nového priateľa.

Síce sa jej doteraz darilo udržiavať svoj osobný život pod pokrievkou, teraz to vyzerá, že sa bulvárni lovci dokázali dostať až k nej. Jolie bola videná s anglickým raperom pod prezývkou Akala. „Angelina a Akala spolu tajne trávili noci v jej izbe v londýnskom hoteli The Corinthia. Angelina dorazila do hotela cez rampu v stredu okolo ôsmej večer a okolo desiatej večer sa k nej pripojil Akala,“ zistil anglický portál The Sun.

Dvojica spolu údajne strávila minulú stredu a štvrtok v hoteli. „Akala sa v piatok nenápadne vytratil z hotela jedným z Angelininých áut, pár hodín pred premiérou jej nového filmu. Používajú oddelené autá a tajné vchody, aby udržali svoj vzťah pod pokrievkou, ale sú milencami,“ dodáva britský bulvárny denník.

Ako to Angelina Jolie stíha popri novom filme?

Angelina Jolie sa v Londýne objavila pri propagácii nového filmu o opernej speváčke Marii Callasovej, ktorú stvárnila. Po odchode z hotela sa herečka vybrala s mladším milencom do súkromného klubu Soho House na večeru. Herečka už Akalu zoznámila aj so svojimi deťmi. Minulý mesiac bol raper videný, ako objíma Angelininho syna Paxa na americkej premiére filmu Maria. Na akcii boli aj ďalšie 2 jej deti.

Všetkých 6 detí sa po rozvode s Bradom Pittom ocitlo v jej starostlivosti. Môžeme si teda predstaviť, koľko povinností asi má. Točiť svetové filmy a starať sa o 6 detí zároveň nemôže byť ľahká hračka. Brad Pitt má, samozrejme, právo na návštevy a deti vychovávajú čiastočne spolu. Zostáva už len vidieť, ako sa Akala do rodiny začlení.

Angelina Jolie
Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.