Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 25.10.2024
sk
Aurel
cz
Beáta
, Beata

Absolútne šialenstvo. Streamer vbehol kvôli lajkom do výbehu s tigrami

Totálne hlúpe správanie.


Dnešná doba sociálnych sietí spôsobuje u mnohých ľudí neuveriteľné úrovne stupidity. Ľudia sú pre chvíľku slávy ochotní doslova riskovať svoj život. Jasným príkladom je aj streamer, ktorý vbehol v ZOO kvôli lajkom do výbehu s tigrami, upozornil portál iDnes.cz. Zo strany divákov si však teda veľkú chváľu nevyslúžil, práve naopak.

Na internete sa dnes už stretneš naozaj s čímkoľvek. Od šialených detí cez polonahé streamerky v bazénoch až po jedincov, ktorí predvádzajú nelegálne kúsky. Dnešný svet sa skrátka už naozaj zbláznil. Jedna vec, čo majú takmer všetky tieto osoby spoločné, je, že chcú svojich desať minút slávy. Niektorým sa to podarí a dokážu celý svet zaujať v neutrálnom či pozitívnom svetle, pri iných sa to však povedať nedá. Príkladom toho je aj 22-ročný streamer HateCaps, ktorý má toho za ušami viac než dosť.

Nepochopiteľné správanie

Tento šialenec sa rozhodol počas svojho streamu v zoologickej záhrade z ničoho nič preskočiť plot, za ktorým sa nachádzal výbeh tigrov. Akonáhle plot preskočil, tak naňho začala kričať jedna z návštevníčok, že to nesmie robiť, pričom prízvukovala, že ho nahlási. Okamžite odtiaľ teda vybehol. Tam sa to však neskončilo.

Návštevníčka, ktorá ho varovala, ochranku aj zavolala. „Nezáleží mi na tebe, ale na tých tigroch,” vysvetlila streamerovi. Ten sa do nej začal hneď púšťať s diskusiou o rasovej problematike. HateCaps sa začal oháňať tým, že aj na životoch černochov predsa záleží, odkazoval tým na hnutie Black Lives Matter.

Zo strany tohto streamera nešlo o prvý hlúpy nápad. V minulosti sa rozhodol vo Walmarte odpáliť petardy. Pochopiteľne, ani vtedy si od svojich divákov nezískal žiaden potlesk, práve naopak, obdržal veľkú kritiku za svoje hlúpe správanie.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.