Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 26.10.2024
sk
Demeter
cz
Erik
, Ervín
Zdroj: ©Shutterstock

Muži prezradili, za aké hlúposti ich niekto vysmial, lebo nie sú „dosť mužné“

Správny chlap si neumýva zadok. Božechráň!

Muži to jednoznačne nemajú v živote jednoduché. Od jedla, ktoré jedia, po prácu, ktorou sa živia, až po koníčky, ktorými si krátia čas, spoločnosť od nich aj v 21. storočí očakáva, že všetko z toho bude na sto percent mužné. A čo presne toto „mužné“ znamená?

Nuž, to sa v dnešnom článku nedozvieš. Práve naopak, muži z Redditu ti prezradia, čo jednoznačne mužné nie je. Teda aspoň podľa ich blízkeho okolia. Vopred si ťa dovolíme varovať – ak si poctivo umývaš celé telo, používaš opaľovací krém alebo máš, nedajbože, rád polievky, máme pre teba veľmi zlú správu.

1. Používanie opaľovacieho krému. Skutoční chlapi očividne milujú rakovinu kože, inak si to neviem vysvetliť.

2. Akákoľvek kancelárska práca. Už niekoľko rokov pôsobím v korporáte a zarábam viac ako všetci moji známi dohromady. Napriek tomu z každej strany počúvam, že to nie je „práca pre poriadneho chlapa“. Pokiaľ sa pri tom fyzicky nenamakám a neprídem domov spotený a špinavý, tak sa to vlastne ani neráta.

3. Jedenie polievky. Kolega na obede zahlásil, že „len b*zna sa naje z polievky, poriadny chlap potrebuje poriadne jedlo“. Poriadne jedlo v jeho ponímaní predstavuje kus mäsa a nič iné. Je mi tri-päť, čo si o mne myslí. Zbožňujem polievky a budem ich jesť, až dokiaľ sa nimi nezadrhnem.

Muži prezradili, za aké hlúposti ich niekto vysmial, lebo nie sú "dosť mužné"
Shutterstock

4. Vyrastal som v 80. a 90. rokoch a moji rovesníci mi určite dajú za pravdu – nech už si ako chlap vyjadril záujem o čokoľvek, vždy sa našiel niekto, kto to označil za „teplé“.

5. Najdivnejšia hláška na túto tému, ktorú som kedy počul, bola: „Dvaja heterosexuálni chlapi nemôžu jazdiť v kabriolete s otvorenou strechou. Skrátka nie.“ Kámo, keby som mal peniaze na kabriolet, tak by som si v ňom jazdil, ako by sa mi zachcelo.

6. Môj otec vždy hovorieval, že dvaja chlapi nemôžu v kine sedieť vedľa seba. Pokiaľ nepraská vo švíkoch a je voľné miesto aj inde, tak si musíš sadnúť inde. Doteraz nad tým len nechápavo krútim hlavou.

Muži prezradili, za aké hlúposti ich niekto vysmial, lebo nie sú "dosť mužné"
Shutterstock

7. Povedal som, že mám rád vôňu dažďa. V ten deň som sa dozvedel, že mať vyvinuté čuchové bunky a preferovať určité vône je výsadou homosexuálov. To im teda závidím.

8. Na strednej škole som hral na klarinet. Neprešiel deň, čo by mi niekto nepripomenul, že pchať si do úst podlhovastý hudobný nástroj je „poriadne mimo“.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.