Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 25.10.2024
sk
Aurel
cz
Beáta
, Beata

Radko z Ruže pre nevestu na nespoznanie. O zmenu sa postarala účastníčka prvej série

Z Radka je nový muž.


Od konca druhej série šou Ruža pre nevestu už prešlo niekoľko mesiacov. Vzťah víťazky Stanky so ženíchom Radkom dlho nevydržal, no zdá sa, že každému sa darí po svojom.

Sympatický podnikateľ z Banskej Bystrice, ktorý žije v Nórsku, sa pýšil dlhou hrivou, ktorú by mu závidel aj princ Krasoň. To je však už minulosť. Radko sa zveril do rúk známej barberky Priscilly, ktorú Slováci poznajú z prvej série šou, a výsledok mnohých šokoval, píše portál Wanda.

Radko sa po účinkovaní v šou vrátil späť k svojmu životu v Nórsku, ale teraz informuje o veľkej zmene, ktorú podstúpil na rodnej pôde. Predtým, s dlhšími zvlnenými vlasmi, pôsobil ako uhladený princ, čo z neho robilo ideálneho kandidáta na ženích v romantickej šou. Dnes už ale vyzerá inak.

Čo na to fanúšikovia?

O zmenu sa postarala účastníčka z prvej série šou Ruža pre nevestu Priscilla. „Takže toto bola dlho očakávaná premena. Som rada, že si sa zveril práve do mojich rúk a dali sme to na buzzcut. Hlavne sme pri tom mali veľa srandy, dlhý pokec a super výsledok,“ napísala Priscilla k videu s Radkom.

„Späť ku koreňom,“ napísal Radko k vlastnému videu, kde pózuje s novým účesom. A čo na to fanúšikovia? „Najlepšie riešenie. Teraz budú hádzať ženy po tebe maternicou,“ napísala jedna. „Brutálne, úplne na oko iný chlap. Darmo sa nevraví ‚vlasy sú koruna krásy‘,“ komentovala ďalšia. „Musím povedať, že vyzeráš teraz úžasne a veľmi príťažlivo. Tvoje oči sú teraz vidieť, aké sú pekné. Škoda, že si takto nešiel do tej šou,“ pochválila ho ďalšia sledujúca.

Mohlo by ťa zaujímať:

Stanka prezradila skutočný dôvod rozchodu s Gyimesim. Toto povedala o svojom ex


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.