Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 25.10.2024
sk
Aurel
cz
Beáta
, Beata

Nezastavili ju vlastné pochybnosti ani rozpadávajúci sa vzťah. Karina v Extrémnych premenách schudla ohromných 57 kíl

Úctyhodný výkon v neľahkých podmienkach.


V markízackom programe Extrémne premeny sme mali možnosť vidieť mnohé fascinujúce príbehy. Svoj sen o novom a zdravšom tele si splnila Dominika, Vanesa aj Kamila. Najnovšie divákov svojou premenou šokovala Karina.

Tvrdá práca v ťažkej situácii

Karina sa nachádzala v ťažkom období. Bola vystavená obrovskému stresu, s čím súvisel jej nie celkom harmonický vzťah. Takáto situácia sa podpíše aj na zdraví človeka a Karinu pri pohľade na váhu čakal pohľad na hrôzostrašné číslo – 136 kg. Vedela, že ďalej to takto nepôjde.

Karinu spočiatku poháňala predstava toho, že ak sa jej podarí schudnúť, zachráni svoj vzťah. Postupne si však uvedomila, že seba by mala považovať za prioritu a robiť veci predovšetkým pre seba. Požiadala o rozvod, avšak nešlo o jednoduchý proces, v dôsledku čoho boli ohrozené aj jej stanovené fitnes ciele. Nakoniec však všetko dobre dopadlo.

Drina stála za to

Karina dokázala schudnúť za rok 57 kíl – z pôvodných 136 kg schudla na 79 kg. Na galavečer prišla ako nový človek, čím dojala viacerých prítomných vrátane trénera Maroša Molnára. Intenzívne cvičenie, ktorému sa Karina venovala počas pobytu v Turecku, jej dalo dosť priestoru na prehodnotenie vzťahov s najbližšími, čiže okrem fyzickej premeny prešla aj obrovskou mentálnou zmenou.

Karina je aj matkou a veľkým prerodom prešla aj v tejto oblasti. Uvedomila si, že nesie zodpovednosť aj za zdravie svojho syna, a preto sa zaviazala vytvoriť mu také podmienky, aby raz neskončil v nezávideniahodnej situácii, v akej sa donedávna nachádzala ona sama. Veľmi sa teší, že konečne si bude môcť obliecť plavky a ísť so synom na kúpalisko.

Reakcie ľudí

Rovnako ako pri predošlých epizódach, aj tentoraz diváci preukázali obrovskú podporu účastníčke Extrémnych premien. Verejnosť sa z dosiahnutých úspechov Kariny úprimne teší a praje jej, aby bola v živote už len šťastná. V jej prípade k tomu môže dopomôcť aj nový partner, s ktorým sa dala dokopy. Veľmi im to spolu sluší!

Nadšenými komentármi diváci rozhodne nešetria: „Klobúk dole, popri rozvode takúto premenu docieliť. WAU!!!!!“, „Úžasné, čo dokázala popri tých problémoch. Veľa šťastia prajem.“, „Napriek všetkým problémom to dala Karinka na výbornú, veľký obdiv.“

„Gratulujem Karine, krásna premena, a vďaka i Marošovi.“ Pochvaly sa teda nevyhýbajú ani trénerovi Marošovi, bez ktorého by to Karina určite nedokázala, ako sama priznala: „Maroš je úžasný!“


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.