Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 30.9.2024
sk
Jarolím
cz
Jeroným
, Jeronym, Jarolím

Nalejme si čistého vína. Keď ti už začína hrabať z toľkého pípania za kasou v Kauflande či zo šéfa tvojej lukratívnej práce „hostesky“ v susednom Rakúsku, musíš raz za čas vypnúť, zájsť do krčmy a nasávať. Inšpiráciu samozrejme. Je jedno či si v šenku v Ižipovciach, alebo v bratislavskom bare, kde ťa až pichá v pravej obličke, keď vidíš tú cenu za jedno orosené. Tieto typy ľudí nájdeš v každom nočnom podniku.

giphy.com

Čajočky, čo si furt mýlia pojem DJ a jukebox

Vždy (!) sa nájde aspoň jedna premotivovaná fešanda s hudobným vkusom horším ako Jakubec na ženy, ktorá sa bude chcieť montovať do toho, čo by sa malo v bare hrať. Veď Nikola má dnes narodky, musíš jej zahrať pesničku na želanie! Keď na DJa vyskúša už naozaj všetko, no aj tak ju odpálkuje aj s jej Despasitkom do teplých krajín, znova sa dostane do starého dobrého módu „všetcichlapisúdebili“.

Nechutne náruživý párik

Slečna s odrastenými gélovými nechtami zaborenými do jeho nechutne nagélovaných vlasov. Presne tí, ktorí si pomýlili krčmu s hodinovým hotelom. Alebo s vyšetrením u otorinolaryngológa, pomyslíš si pri pohľade na to, ako si vzájomne čistia mandle a napína ťa. Ale ktovie, možno sa ľúbia ako krtko betón, zatiaľ čo ty sa môžeš cuckať akurát tak s fľašou piva.

pinterest.com

Násťroční šraci

Radosť z občianskeho preukazu, nulová výdrž alkoholu a prvé fúziky, ktoré sú efektívnou antikoncepciou so stopercentným účinkom (potvrdené americkými vedcami z univerzity, ktorá neexistuje). Plno silných rečí, výraz drsný ako hladká múka, no po troch kolách už leží chudák pod stolom s ošablenou bomberkou alebo ho nesú na Ježiša domov.

Dedinskí búchači

Hodziny z Miletičky, retázka na krku hrubšia než jeho robotou ošľahaný biceps, tieločko a okuláre. Prípadné (de)motivačné tetovania typu never give up a ohňové nálepky na ťažko zarobenej favoritke sú takisto znakmi typického čáva. Zvyčajne tiež neskončí dobre, pretože po tom, ako sa pobije s Milanom o Jelu z vedľajšej dediny ich ochranka ťahá za uši von z baru.

Kamoši tvojho kamoša

Poznáš to, ideš s parťákom na pivo vo dvojici, no on stretne zopár svojich kamošov. Potom zaznie tá najhoršia veta: „Jasné, sadnite si k nám, veď sa potlačíme.“ Nakoniec skončíš na okraji boxu prepchatého cudzími a škaredými ľuďmi, ktorí ti chladnokrvne ukradli kamaráta a počúvaš ich trápne spoločné zážitky z lyžiarskeho, ku ktorým ty nemáš čo povedať.

Parta chlapov z nedeľného futbalu

Nachádzajúci sa vo fáze, ktorej by sa vegán možno potešil – úplne na šalát. Na stole pred nimi povinná súpravička: pivo, borovička a stovka marska. Ich ohromujúci chripľavý smiech vychádzajúci z pľúc, ktoré už nejaký ten pátek konzumujú namiesto vzduchu cigaretový dym, sa nesie celým podnikom. Ak máš šťastie, jeden z nich sa ti možno pri pisoári prihovorí a prezradí ti jeho životné múdrosti hodné celej tvojej výplaty.

tivi.cas.sk

Fejsbukar

Ak ideš s niekým na pivo, určite to neznamená, že ideš aj so svojími sedemsto tridsiatimi falošnými priateľmi na FB. Tak to už sakra vypni a venuj sa mne a pivu, ináč #unfriend.

Múdry ako Šalamúnove gace

Všadebol, všetkovidel, ak nie on, určite mu to vravel kamarát. Má čo povedať na každú tému, od politickej situácie v Uruguaji až po proces kotúľania trusu hovnivála. Nepotrebuje k tomu ani dva tituly pred menom, stačia dve pivá.

Ignorantský barman

Chlap nikdy netúžil po stretnutí pohľadu s iným mužom tak, ako keď je smädný. Mávaš naňho ako na spartakiáde, ale ako môžeš konkurovať Nikole s umelými mihalnicami a výstrihom po pupok?  Keď sa už konečne s ochotou chromej koaly spýta, čo si dáš, pre istotu objednáš tú borovičku trojitú a päť pív. Inak by si pri čakaní na ďalšie kolo stihol pozrieť aj celý záznam kráľovskej svadby.

giphy.com

Titulná fotka: 20th Century Fox Television


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.