Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 29.9.2024
sk
Michal, Michaela
, Michael
cz
Michal
, Michael

Volá sa Kate Weilandová a je šťastnou matkou troch detí. Vo svojom voľnom čase sa venuje foteniu. Na tom by predsa nebolo nič špeciálne, no Kate vytvára naozaj úžasné a vtipné fotky svojej rodiny.

Kate bola vždy veľkým podporovateľom výtvarného umenia a po dlhé roky dokonca učila drámu a tanec, no vždy rada skúmala fotografovanie. Vedela, že by bolo veľmi zábavné vytvoriť nejakú sériu fotiek, na ktoré by sa mohla aj po rokoch pozerať so svojou rodinou a smiať sa. Nápadov bolo mnoho a tak sa do toho pustila.

Well well well – look who got a chair of his own!!! That cheeky little donut has all the charm and charisma of a mastermind manipulator, but with those cheeks and that smile he could get away with pooping in his pants seventeen times a day and waking up every few hours at night – so I get it. • ?? Eight months in ?? • Three pesky teeth, non-stop drool, fever/cold combo, disrupted sleep, new home, major reno, new nursery school, new swim lessons, but the best thing about this month – living closer to friends and family. • Check my stories for the way ‘cooler’ version of this shot – but I just had to go with this one. • Our bomber jersey jackets are from one of our favourite shops! @epicteesshop !!! Also, I had some serious reservations about posting this pic because of the conflict, drama and multiple replications (of unfortunate proportions) that was ignited. I didn’t want to be connected to any of that, BUT I’m continuing along as planned with our #familychair series because it’s what was envisioned, and it’s SUPER fun to #stage. #family #familyfirst #theweilands #weilandfamily #momlife #motherhood #parenting #threekids #marriedwithkids #epicteesshop #epic #blackandwhite #creative #lineup #series

A post shared by Ƙ∡꓄ℇ (@kweilz) on

Kate vytvorila projekt s názvom Our family bites, kde ukazuje svoju rodinu v kombinácií s jedlom, ale aj vtipným oblečením. Po tom ako sa stala fotka so sushi úspešná, myslela si, že mnohým ľuďom tento druh jedla znechutí.

Dokonca premýšľala aj nad verziou so steakmi, no našťastie sa nič také nestalo, a ľudia si fotku so sushi zamilovali. ,,Chápem, že sa niektorým nemusí páčiť moja práca a sú z toho znechutení, no ako sa hovorí, nikdy sa nenechajte ovplyvňovať názormi iných, robte to, čo chcete vy,“ odporúča Kate. Obavy sú zbytočné, pretože Kate má mnoho fanúšikov svojej zaujímavej tvorby.

Titulná fotka: kweilz / instagram.com


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.