Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Deti 90. rokov mali úplne iné detstvo ako generácie rokov minulých vďaka pádu komunizmu a prílevu západných seriálov, tv relácií či módy, hudby a technologických pokrokov. Pripravili sme pre vás zoznam najväčších televíznych klenotov, ktoré sme utekali pozerať hneď po príchode zo školy, či cez víkendy okolo obeda. Čo si pozeral najradšej a čo ti v zozname chýba?

Beverly Hills 902 10

Steve, Brandon, Andrea, Valerie, Dylan, Kelly, Brenda, David, Donna – americkí tínedžeri, naše vtedajšie idoly. Všetci boli krásni, bohatí a učili nás ako riešiť tínedžerské problémy. Ako to, že to v našich životoch nevyzeralo podobne?

giphy.com (https://giphy.com/gifs/hulu-cbs-beverly-hills-90210-3o7TKOChUBAjjM4Vws)

Vražedné pobrežie

Nick Slaughter vo vlejúcej havajskej košeli, ktorý chodil s odhaleným hrudníkom aj do opery a tá hrdzavá ženská, s ktorou si nikdy nedali pusu, ale všetci vedeli, že spolu určite chodia.

imdb (http://www.imdb.com/title/tt0101226/)

Pobrežná hliadka

Kultový červený plavák, vysoko vykrojené červené plavky, ešte sexi Pamela a tvoj akože spomalený „bejvoč“ beh pred telkou.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/anderson-gphmjcYzr93sA)

Divoký anjel 

Kto by si nepamätal na Milagros, do ktorej sa zamilovali počas seriálu asi desiati zazobaní krásni chlapi, na jej „nevinné“ diskotékové kostýmčeky, nevytrhané obočie jej kamošky Glorie a motýlikmi ovešanú Linu?

argentinailcom/instagram (https://www.instagram.com/p/BegM14IFqmB/?tagged=munecabrava)

Rosalinda

Keď už sme pri telenovelách, nemali by sme zabudnúť na nádhernú Rosalindu, chudobnú kvetinárku, do ktorej sa samozrejme tiež zaľúbil ten najbohatší najkrásnejší mládenec z mesta. Ale na druhej strane táto telenovala mala postupom času naozaj zaujímavý a pútavý dej, že by si ju človek možno pozrel aj znova.

novelasmexicanasoficial1/instagram (https://www.instagram.com/p/BfB-PTGnjdQ/?tagged=rosalinda)

Tak plynie čas 

„Tak ako piesok v presýpacích hodinách ubiehajú dni našich životov…“ Áno, toto bol najnekonečnejší seriál všetkých čias a so svojimi 12 246 dielmi (naozaj ich toľko bolo) nás sprevádzal veľmi dlhé roky.

nbc (https://www.nbc.com/sites/nbcunbc/files/files/styles/640×360/public/images/2016/8/24/2016-0824-DAYS-AboutImage-1920×1080-KO.jpg?itok=SSGYVsjG)

Dallas

Dallas, nezabudnuteľný „Džejár“ v klobúku a skutočný závan Ameriky. Kto si spomenie na zvučku?

pintyilin/instagram (https://www.instagram.com/p/BNydR4zgxlw/?tagged=dallasseries)

Doktorka Quinnová

Doktorka Quinnová, ktorá vždy všetko vyliečila len za pomoci chloroformu a jej dokonalý manžel s dokonalým účesom.

jlo_queen_best/instagram (https://www.instagram.com/p/Be5MraulnRY/?tagged=drquinn)

Krok za krokom

Seriál, pri ktorom si môžeš byť istý, že keď teraz poprepínaš TV stanice, tak na niektorej určite pobeží. Ale nevadí, stále si ho totiž radi pozrieme.

virvar (http://step-by-step.wikia.com/wiki/File:Cast.jpeg)

Pevnosť Boyard 

Celá rodina sme sedeli pred telkou! A s napätím sledovali súťaž podobnú dnešnému Faktoru strachu alebo niečo na ten štýl. To napätie, keď sa čakalo, či sa vysypú peniaze alebo súťažiacich zožerú tigre bolo neskutočné!

flickr (https://www.flickr.com/photos/zigazou76/16414150943)

Xena

Idol všetkých dievčat cez víkend doobeda v telke. A keď sme sa hrali vonku, všetky sme boli Xeny, nikto nechcel byť Gabriela.

Herkules

Charizmatický poloboh Herkules, do ktorého sa každú chvíľu zaľúbila iná krásna amazonka. A jeho kamoš Iolaus len slintal. A aj tak sme všetci chceli, aby sa dali dokopy so Xenou.

Akty X

Seriál, ktorý nám rodičia zakazovali, lebo ho dávali neskoro a bol strašidelný. No Muldera a Scullyovú sme aj tak veľmi dobre poznali.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/the-x-files-3o85xBa0pnoEMZ2los)

Priatelia

Kto by netúžil patriť do takej skvelej a vždy pokope držiacej partičky ľudí akými boli (a na niekoľkých TV programoch stále sú) Priatelia?

giphy.com (https://giphy.com/gifs/friends-tv-lfmYxOkGpNtEk)

Titulná fotka: Telefe


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.