Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 19.4.2024
sk
Jela
cz
Rostislav, Rastislav

Hovorí sa, že dnešné decká sa už ani nevedia hrať, a úprimne, niečo na tom bude. Zatiaľ čo pre nás bolo lietadielko z pera a papiera vrcholom kultúrneho vyžitia, ony sa rodia s mobilom v ruke a nič bez dotykovej obrazovky nemá šancu odhryznúť z ich pozornosti. Ale nie je to úplne stratené. Stále existujú deti, ktoré preferujú skutočné hračky a rady si ich aj trochu prikrášlia. Toto dievčatko je jedným z nich.

Victoria Ingham, mamička malej Esme, sa na vlastnej koži presvedčila o tom, že ak matke počas tehotenstva nenarastie extra pár očí na opačnej strane hlavy, je nahratá. Tieto malé šidlá totiž nemožno nechať bez dozoru ani na dve sekundy. Stačí žmurknutie a buď je polovica domu v plameňoch, alebo si zrazu o nejaký ten peniaz ľahšia. V tomto prípade platila možnosť bé.

Shutterstock

Dcéra chcela bábiky premeniť na britskú kráľovnú

Mamička jedného dňa vyšla hore do dcérinej izby a zistila, že sa malá rozhodla trochu si upgradnuť bábiky. „Prídem a vidím, že sa rozhodla rozstrihať dve bankovky, vystrihnúť z nich tvár kráľovnej Alžbety a nalepiť ich na svoje bábiky,“ vysvetľuje Victoria vo facebookovom príspevku, z ktorého sa medzičasom stal svetový virál. Ďalej dodáva, že jej táto skutočnosť neprišla práve dvakrát vhod. 

„Som študentka a mamička v jednom, čo znamená, že som kompletne švorc. Akékoľvek príspevky sú vítané,“ píše v príspevku a myslí to viac-menej zo srandy. Vtedy sa ukázalo, že okrem kvanta idiotov sa na internete nájdu aj ľudia, ktorí majú srdce na správnom mieste. Presne tí sa rozhodli pomôcť. Pre mamu v akútnej finančnej núdzi založili zbierku na GoFundMe, aby sa jej hodnota postrihaných peňazí vrátila.

Posted by Spotted Coventry City on Wednesday, August 25, 2021

Posted by Spotted Coventry City on Wednesday, August 25, 2021

Netrvalo dlho, úsmevný príbeh obletel svet a ľudia začali prispievať. Zanedlho tak pre mamu (a dcérku so super coolovými bábikami) vyzbierali omnoho viac ako počiatočných 25 libier (cca 30 eur). Mladá žena je za to neopísateľné vďačná a na záver so smiechom dodala, ako na celú situáciu reagovala malá: „Ešte mala toľko chochmesu poznamenať, že ona má tri bábiky a ja som mala len dve bankovky!“ 

Zdroj: SpottedCoventryCity / Facebook 


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.