Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 23.12.2024
sk
Nadežda
, Naďa
cz
Vlasta

Instagramový profil zbiera tragikomické príhody z gastronomického priemyslu

Kto nepracoval s ľuďmi, si ani len nevie predstaviť, akí môžu byť niektorí zákazníci hlúpi.


Nevieš si ani len predstaviť, akí vedia byť ľudia zlí a hlúpi, ak si nepracoval v oblasti styku so zákazníkmi. A asi najhorší zákazníci sú tí, ktorých každodenne obsluhujú pracovníci v gastre. Barmani, čašníci či recepční by mali dostávať špeciálny príplatok za to, že istým indivíduám netresnú panvicou po hlave.

Správať sa slušne, poďakovať a nezanechať po sebe spúšť nie je stále pre mnohých zákazníkov samozrejmosťou. V reštauráciách a baroch zamestnanci často pracujú aj niekoľko hodín bez jedinej pauzy na jedlo či záchod. Napriek tomu zákazníkov vždy s úsmevom privítajú a snažia sa im všemožne vyhovieť. Ale aj oni sú len ľudia. A čo je veľa, to je veľa.

Instagramový profil Latté bez mlíka zbiera od svojich sledovateľov perly stravníkov a my sa na nich teraz môžeme spoločne pobaviť.

Keď chce zákazník trochu experimentovať

Toto je také milé. Ani nie kiks, skôr choroba z povolania.

Diktovať ponuku džúsov, ktorú si nepamätám, vyraďovacou metódou nie je taký zlý nápad

Hot dog s párkom. A ešte s rožkom.

Hľadá sa pán Kota

Najlepší zákazník je ten, ktorý trvá na zaplatení vyššej sumy

Kurací stejk medium. Náš zákazník, vaša salmonela.

Tak keď to zákazník stíha, tak je to v poriadku

Po dlhoročných skúsenostiach v reštaurácii viem, že by ten pán s kávou nakoniec aj tak povedal: „Toto som si neobjednal!“

Podľa tohto sa pozná zákazník gurmán

Čím viac koliesok, tým alergickejšie

Na záver najobľúbenejšia veta všetkých čašníkov


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.