Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 26.10.2024
sk
Demeter
cz
Erik
, Ervín

Na štvrtú sériu populárneho seriálu Stranger Things stále čakáme. Jej plynulé nakrúcanie narušila pandémia koronavírusu, teraz však už vieme, kedy sa do mestečka Hawkins vrátime.

Netflix potvrdil, že sa tak stane v lete budúceho roku. Pri tejto príležitosti nám už ponúkol niekoľko menších teaserov, hoci oficiálneho traileru sme sa zatiaľ nedočkali. O čom nová séria bude?

To zatiaľ presne nevieme, ale z teaserov sa dá vyrozumieť, že Eleven (Millie Bobby Brown) sa snaží zapadnúť v novom prostredí v Kalifornii. Mike (Finn Wolfhard) jej stále chýba a má problém nájsť si nových kamarátov. Okrem toho už vieme, že sa vráti aj Hopper (David Harbour), ktorého väznia na sovietskej Kamčatke.

Návrat starých známych

Naši hrdinovia ale budú musieť čeliť aj novej a poriadne temnej hrozbe. V seriáli opäť uvidíme aj Winonu Ryder, Gatena Matarazza, Caleba McLaughlina, Noaha Schnappa, Sadie Sink, Nataliu Dyer, Charlieho Heatona, Joea Keeryho, Mayu Hawke, Priah Ferguson či Matthewa Modina.

Poznáme už aj názvy deviatich epizód: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and The Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa a The Piggyback.

Z prvých záberov vyzerá štvrtá séria Stranger Things poriadne lákavo a my sa už nevieme dočkať, kedy starých známych hrdinov opäť uvidíme. Čakanie na leto bude veru poriadne dlhé.


Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.