Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 19.5.2024
sk
Gertrúda
cz
Ivo
, Ivoš

Svadobná fotografka prezradila tri znaky, podľa ktorých vie, že manželstvo nevydrží

Po viac ako desiatich rokoch v brandži v tom už má prehľad.


V ideálnom svete by sa ľudia brali z čistej lásky a potom spolu z čistej lásky aj žili šťastne až do smrti. Vzhľadom na čoraz väčšmi stúpajúcu rozvodovosť je ale asi jasné, že to sa nedeje. Možno preto, že väčšina mladých nemieni spláchnuť desať tisíc do záchoda, len aby sa mali s kým do konca života hádať o nesklopenej záchodovej doske a manželstvo prenechávajú tým, ktorí oň majú záujem z čisto pragmatických dôvodov. Kto vie.

Tak či onak, zo štatistického hľadiska nie je veľká šanca, že manželstvo vydrží večne. Jedna svadobná fotografka však tvrdí, že jeho budúci úspech dokáže vycítiť hneď v úvode. Má na to svoje triky a viac ako desať rokov v tejto brandži ju len utvrdili v tom, že nebude ďaleko od pravdy. Čo sú teda tri, podľa nej do očí bijúce znaky, že sa čerství novomanželia o niekoľko rokov neskôr stretnú pred súdom?

Veľa fotiek len s rodinou nikdy neveští nič dobré

Shayla Herrington, ktorá na TikToku vystupuje ako @shaylamherrington, sa svojej profesii ešte nevenuje dlho a na svadbách nie je varená-pečená. Práve preto bola rada, keď sa jej nejaký čas dozadu podarilo ukoristiť džob po boku skúsenejšej svadobnej fotografky, ktorá už o tom čo-to vie. Bola to presne ona, ktorá jej prezradila, ako vie po tých rokoch odhadnúť, že to páriku zaľúbencov dlho nevydrží.

„Prvým znakom je skutočnosť, že sa jeden z dvojice dá viac ako trikrát odfotiť bez svojej polovičky,“ hovorí vo virálnom videu, ktoré doposiaľ nazbieralo stovky tisícov zhliadnutí. „Dáva to zmysel. Cvaknúť sa párkrát so svojimi rodičmi alebo kamarátmi je v poriadku, ale vykopnúť svojho nastávajúceho z viac ako troch fotiek je predsa len trochu podozrivé,“ dodáva.

Ďalším indikátorom môžu byť družičky a družbovia. „Počas príprav vôbec nehovoria o tom, koho si ich kamarát či kamarátka práve berie. Väčšinou je to preto, že ich v skutočnosti nemajú radi,“ hovorí Shayla. Posledný znak hádam ani netreba viac rozpitvávať. „Pokiaľ jeden z nich trávi viac času s hosťami ako so svojou polovičkou, zaváňa to problémom.“

Shutterstock

Ľudia v komentároch mali zmiešané názory

Ako to už býva zvykom, pod videom sa nahromadilo kopec komentárov a zatiaľ čo niektoré dali fotografke za pravdu, iné sa na celú vec pozerali skepticky. „Svätá pravda. Môj ex celú recepciu prekecal so svojím bratom a kde sme dnes,“ vyjadrila sa jedna z používateliek.

„To posledné je značne diskutabilné. Samozrejme, tešíš sa zo svadby a chceš stráviť celý večer po boku svojej polovičky, ale na druhú stranu nechceš zanedbávať hostí. Predsa len, prišli kvôli tebe a bolo by neslušné ignorovať ich celý večer,“ vyjadrila sa zase ďalšia. A čo ty? Súhlasíš s uvedenými znakmi alebo si myslíš, že to závisí od konkrétnej situácie? Daj nám vedieť v komentároch.


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.