Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Polícia vyšetruje smrť muža, ktorý predtým brutálne napadol dve ženy

Podľa informácií polície 34-ročný muž fyzicky napadol v rodinnom dome 76-ročnú a 58-ročnú ženu.


Polícia vyšetruje smrť muža v Plaveckom Štvrtku v okrese Malacky, ktorý napadol dve ženy. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, polícia prijala oznámenie o incidente v Plaveckom Štvrtku dnes krátko pred 8:30. Podľa informácií polície 34-ročný muž fyzicky napadol v rodinnom dome 76-ročnú a 58-ročnú ženu. „Tie pri fyzickom útoku utrpeli viaceré zranenia a zlomeniny,“ uviedol Szeiff.

Po príchode hliadky na miesto incidentu muž javil príznaky zdravotných komplikácii, kľačal na zemi a zvracal. Policajti z toho dôvodu privolali na miesto ďalšiu posádku Rýchlej zdravotnej pomoci (RZP). „Po jej príchode však muž už nejavil známky života a lekár konštatoval jeho smrť,“ spresnil Szeiff. V súvislosti s fyzickým útokom na dve ženy začal malacký vyšetrovateľ stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Vo vzťahu k úmrtiu páchateľa si vec prevzal vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.