Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Najrôznejšie erotické materiály sú tu s nami bez preháňania už od úsvitu civilizácie (ako sme ťa informovali aj v našom článku). Dnes sa veľkej popularite tešia najmä filmy pre dospelých. A pokiaľ ich človek konzumuje v primeranom množstve a nevypestuje si od nich regulárnu závislosť, tak na ich sledovaní nie je vôbec nič zlé.

Všetci sa ale iste zhodneme, že ide o súkromnú záležitosť každého človeka, ktorú si užíva osamote, prípadne maximálne s partnerom/partnerkou. Ako ale uvádza aj portál LADbible, ani toto pravidlo sa nevzťahuje na všetkých. Popová hviezda z Indonézie Wahyu Setyaning Budi známa aj ako Yuni Shara totiž novinárom prezradila pomerne prekvapivú skutočnosť.

Netradičné vzdelávanie o intímnom živote

Snímky pre dospelých pozerá so svojimi dvoma tínedžerskými synmi! Prečo? Skrátka ich chce týmto spôsobom patrične vzdelať o intímnych partnerských vzťahoch. Podľa Shari je zbytočné nahovárať si, že tínedžeri sa dnes k týmto materiálom nevedia dostať. Je pravdou, že mnohí sa so šteklivými filmami stretnú práve v tínedžerskom veku, keď sa v nich začínajú búriť hormóny.

Shari poznamenala, že je podľa nej kontraproduktívne, ak sa rodičia snažia svojim ratolestiam tieto filmy zakazovať. Ona sama svojim synom sledovanie podobných filmov povoľuje a dokonca ich sleduje spolu s nimi. Dodala ale, že jej synov to privádza do rozpakov a je im to nepríjemné. Shari sa ale zaujíma, či im sledovanie určitých scén príde „cool“ a prečo.

Shutterstock

Pri predstave, že by vedľa teba pri sledovaní filmov pre dospelých sedeli tvoji rodičia, ťa iste oblieva studený pot. Komu by niečo také bolo príjemné?! A je to vôbec normálne, alebo je to už trochu za čiarou? Podľa psychologičky Agstried Piether je určite správne, že by rodičia svoje deti nemali za záujem o erotické filmy trestať či hrešiť.

Na druhej strane si nie je istá, či je dobrý nápad, aby túto činnosť s nimi zdieľala ich matka. Dôležitejšie je skôr sa s nimi o týchto filmoch otvorene porozprávať a vzdelať svoje deti v tom, že to, čo vidia na obrazovke počítača, je len fantázia a skutočný a zdravý intímny život vyzerá úplne inak.

Čítaj ďalej: Aká bola história pornografie?


Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.