Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia sa podelili o drobné tajomstvá, ktoré nikdy neprezradia svojim polovičkám

Aj partneri majú pred sebou tajomstvá.

Úprimnosť je základom každého zdravého vzťahu, ale to neznamená, že si partneri sem-tam nemôžu čosi nechať aj pre seba. Tu je jasný dôkaz. Ľudia na Reddite sa podelili o drobné tajomstvá, ktoré si so sebou pravdepodobne zoberú do hrobu, a my sme tie najzaujímavejšie z nich zozbierali v tomto článku. Tak sa teda na ne pozrime.

1. Keď sme spolu začali chodiť, šteklila mi nohy a ja som sa tváril, že ma to nešteklí. Už je to trinásť rokov, teraz sme svoji a ona stále nechápe, ako je možné, že nie som šteklivý. Som. Vo vnútri umieram vždy, keď to robí, ale toto tajomstvo si zoberiem so sebou do hrobu.

2. Chvíľu pred smrťou sa na ňu jej mama pýtala. Keď zomierala, moja žena pri nej sedela 24 hodín denne, odbehla si len na pár minút… a vtedy sa to stalo. Zožiera ma to zaživa, ale nemyslím si, že by niečomu pomohlo, keby to vedela.

3. Moja žena trpí depresiou, a keď jej je najhoršie, nedokáže ani vstať z postele. Viem, že v takej chvíli pomôže, keď bude robiť hocičo – doslova hocičo. Preto si vždy vymyslím, že potrebujem s niečím pomôcť. Napríklad: „Láska, mám pocit, že naša mačka má niečo s okom, ale nedarí sa mi ju chytiť.“ Samozrejme, mačke nič nie je, ale ona ju ide skontrolovať a to je jediné, na čom záleží.

4. V počítači mám priečinok s názvom „divné miesta, kde som našiel topánky mojej ženy“, ktorý je reálne plný fotiek tých najdivnejších miest, na ktorých moja žena nechala svoje topánky. Nikdy ich nedá do topánkovníka. Nikdy.

Shutterstock

5. Keď si so ženou kupujeme fastfood, jej najobľúbenejšia časť sú povypadávané hranolčeky. Tak spokojne ich vyžiera zo spodku tašky, akoby to boli najlepšie hranolčeky na svete. Takže ak vidím, že žiadne nevypadli, potrasiem pri vyberaní tými svojimi, aby si tam nejaké našla. Už je to osem rokov a ešte ma neodhalila.

6. Moja žena zbožňuje zvieratká. Nedávno sa pri našom dome uhniezdila vtáčia rodinka a my sme videli, ako jedno z mláďat spadlo na zem. Zomrelo. Ale to ona nevedela. Rýchlo som ho pochoval na záhrade a manželke povedal, že som videl, ako preň prišla mamina a vzala ho naspäť do hniezda. Neskutočne jej to zlepšilo náladu, takže sa rozhodne necítim previnilo.

Mrazivé trilery aj romantické pohladenie pre dušu. 8 tipov na zaujímavé knižné novinky, ktoré stoja za prečítanie

Odporúčame prečítať:

Mrazivé trilery aj romantické pohladenie pre dušu. 8 tipov na zaujímavé knižné novinky, ktoré stoja za prečítanie

7. Bolo to po našom druhom rande, ešte sme sa ledva poznali a jemu sa pokazil monitor. Vedela som, že je vášnivý hráč, a rovnako som vedela, že je úplne na mizine a nemá peniaze na druhý. Tak som rýchlo jeden objednala z eBayu a tvárila sa, že mi doma len tak zapadal prachom. Nechcela som, aby mal pocit, že mi niečo dlhuje. Už sme svoji vyše dvoch rokov a zatiaľ som mu to nepovedala.

8. Keď pozeráme film, vždy požierame nejaké cukríky. Najčastejšie kyslé červíky. Ona si berie všetky modré, lebo ich má najradšej a ja ich nemám rád, a stále sa teší, ako dobre nám to vyšlo, že sa o ne nemusíme hádať. V skutočnosti sú to aj moje najobľúbenejšie, ale rád jej ich prenechám.

Shutterstock

9. Keď odíde na služobku, prvé dva dni sa chovám ako utrhnutá z reťaze. Respektíve dospelá verzia človeka utrhnutého z reťaze. Raňajkujem sladkosti, spávam na sedačke, prázdne plechovky od piva sú po celom byte, špinavé oblečenie pohádzané na zemi… Kým príde, vždy dám všetko dokopy, ale niekedy je skrátka super správať sa ako prasa.

10. Moja žena má extrémny strach z ploštíc. Jedného dňa mi volal kamoš, či mu nepomôžem identifikovať neznámeho chrobáčika, ktorý mu vypadol z postele. Bola to ploštica. Keby som jej to povedal, asi by sa so mnou rozviedla.

11. Netuší, že v skutočnosti nepotrebujem čítať nahlas. Manželka trpí nespavosťou, no keď jej čítam, z nejakého dôvodu je do piatich minút tuhá ako štolverka. Tak som jej povedal, že keď čítam nahlas, lepšie sa mi sústredí. Funguje to každý jeden raz.

12. Moja žena nevie, že jej čítačka kníh je napojená na môj účet na Amazone, takže presne viem, koľko stupídnych erotických fanfikcií o mimozemšťanoch číta.

Shutterstock

13. Nikdy jej nepoviem, ako veľmi neznášam spôsob, akým umýva riad. Vždy tam ostanú zaschnuté zvyšky jedla a ona to hodí do odkvapkávača ako čisté. To dievča má doktorát z chémie a nevie umyť misku…

14. Dodnes mám pred očami moment, keď moja bývalá manželka na nemocničnej posteli poslednýkrát vydýchla. To neznamená, že ju neľúbim. Niektoré rany sa skrátka nikdy úplne nezahoja.

Mrazivé trilery aj romantické pohladenie pre dušu. 8 tipov na zaujímavé knižné novinky, ktoré stoja za prečítanie

Odporúčame prečítať:

Mrazivé trilery aj romantické pohladenie pre dušu. 8 tipov na zaujímavé knižné novinky, ktoré stoja za prečítanie

15. Môj muž ani len netuší, že som doňho zaľúbená, odkedy som mala dvanásť a že som o ňom roky písala básne. Sme manželmi šesť rokov, máme spolu dieťa, ale neviem, či niekedy naberiem odvahu povedať mu, že som ho ľúbila ešte skôr, ako som vôbec vedela, čo to znamená.

16. Keď sa zobudím skôr ako on, vždy predstieram, že ešte spím, pretože milujem, ako nežne ma budí.

Shutterstock

17. Na našej svadbe začalo jej otcovi „krvácať z nosa“. V skutočnosti mu jej mama jednu strelila, keď ho prichytila, ako si šúcha rozkrok a hovorí mojej mame, že by ju najradšej obrábal celú noc. Videlo to niekoľko hostí, ale našťastie sa nám to podarilo ututlať.

18. Škrabkám ju na chrbte, keď spí, lebo pri tom vydáva rozkošné zvuky a ja si nahováram, že má vďaka tomu krajšie sny.

19. Vedela som, že ma ide požiadať o ruku, ale aj tak som sa tvárila prekvapene. Už sme svoji viac ako štrnásť rokov a nikdy som mu to nepovedala. Je taký hrdý, aké mi pripravil úžasné prekvapenie, že mu jednoducho nechcem pokaziť radosť.

20. Keď sme boli malí, jeden čas som bývala v dome oproti. Dodnes si pamätá, ako párkrát videl na záhrade dievčatko, a smeje sa na tom, že vtedy ani netušil, že to jedného dňa bude jeho žena. Hovorí tú historku hádam každému. Problém je v tom, že som to nebola ja. My sme sa do susedstva prisťahovali až o pár rokov neskôr, ale on to predsa nemusí vedieť…

Shutterstock

Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.