Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Muž z Partizánskeho unikal pred policajtmi, zavinil dve dopravné nehody

35-ročný vodič sa po nehode snažil pred policajtmi skryť, tí ho však vypátrali.


Polícia obvinila 35-ročného muža z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia. Napriek zákazu šoférovať si sadol za volant a navyše sa snažil vyhnúť dopravnej kontrole. Pri policajnej naháňačke zavinil dve dopravné nehody.

Ako informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, policajná hliadka prenasledovala osobné auto Peugeot z Partizánskeho a zvukovými i svetelnými signálmi vyzývala vodiča na zastavenie. „Šofér v jazde pokračoval, pričom pred železničným priecestím v smere na obec Brodzany so svojím vozidlom zabočil vpravo a narazil do stojaceho osobného vozidla Peugeot.

Na mieste nehody však nezotrval a s vozidlom pokračoval cez poľnú cestu na obec Malé Bielice. Tu pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy narazil do betónového stĺpa elektrického vedenia, ktorý sa po náraze zlomil a zostal visieť nad vozidlom,“ uviedla polícia.

Vodič po nehode z vozidla vystúpil a snažil sa pred policajtmi skryť, avšak tí ho vypátrali. Následným overovaním zistili, že 35-ročný vodič má Okresným súdom v Partizánskom zakázané viesť motorové vozidlá akéhokoľvek druhu. Muža policajti podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. „Z dôvodu, že javil známky požitia návykovej látky, vodiča policajti vyzvali, aby sa podrobil odberu biologickému materiálu a lekárskemu vyšetreniu na zistenie prítomnosti návykovej látky, čo však odmietol,“ doplnila polícia.

Vzhľadom k dôvodnému podozreniu, že v havarovanom vozidle sa môžu nachádzať omamné a psychotropné látky, bola v zmysle zákona vykonaná prehliadka motorového vozidla s využitím služobného psa. Ten vo vozidle označil krabičku s cigaretami, v ktorej sa nachádzala plastová zatavená striekačka s obsahom bledohnedej kryštalickej látky. V tomto prípade polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

NAHÁŇAČKA V PARTIZÁNSKOM: POKÚŠAL SA UJSŤ POLICAJNEJ HLIADKE A ZAVINIL DVE DOPRAVNÉ NEHODY👉Hliadka Obvodného…

Posted by Polícia SR – Trenčiansky kraj on Wednesday, April 6, 2022

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.