Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Modelka začala zarábať na OnlyFans veľa peňazí. Keď to zistil majiteľ bytu, zdvihol jej nájom na dvojnásobok

Mladú modelku to šokovalo.


Mnohí už zistili, že na platforme OnlyFans sa dá vybudovať slušné živobytie. Platí to nielen pre modelky a modelov, ale aj umelcov, spevákov a vlastne kohokoľvek, kto vytvára nejaký obsah. Ako slušná forma zárobku pripadal aj 29-ročnej Romi Chase z Miami. Ako píše portál LADbible, bývalá učiteľka si začala zarábať na OnlyFans ako modelka a podarilo sa jej získať veľa fanúšikov.

Jej príjmy sa tak vyšplhali na milión dolárov (viac ako 915-tisíc eur). Keď sa však o tom dozvedel majiteľ bytu, v ktorom býva, rozhodol sa jej zvýšiť nájom. Namiesto 2 300 dolárov (viac ako 2 100 eur) mesačne tak Romi mala platiť 4 800 dolárov (viac ako 4 300 eur). Modelka prezradila, že majiteľ si to jedného dňa namieril do jej bytu a vysvetlil jej, čo je vo veci.

„Odrazu mi povedal: ‚Našiel som vás na Instagrame‘, a ja na to len: ‚Och, dobre‘,“ povedala. „Na jeho postoji bolo vidieť, že sa mu to nepáči. Pritom je to legálna práca, platím dane a som zaregistrovaná ako malý živnostník. Nechcela som strácať čas vysvetľovaním, vlastne som ani nemala čo vysvetľovať.“

Profimedia

Zarábaš viac? Plať viac!

Lenže po niekoľkých týždňoch jej prišiel list, v ktorom ju majiteľ upozornil, že má povinnosť zaplatiť zvýšenú sadzbu do 60 dní. Ak tak neurobí, musí si zbaliť veci a odsťahovať sa. Jej zmluva mala pritom len 60-dňovú výpovednú lehotu, takže sa Romi musela rozhodnúť ešte v ten istý deň. Nemohla vraj uveriť vlastným očiam.

„Bol to 120-percentný nárast,“ zdôraznila. „A to v časoch, keď majú ľudia problémy prežiť. Dostalo ma to do zlej situácie. Myslím, že to bolo šialené, nič z toho nebolo v pôvodnej zmluve, ktorú som podpísala.“ Keď sa ale poradila s právnikmi, zistila, že právo je na strane majiteľa.

Profimedia

Podľa Romi si ju správca vyhliadol aj preto, lebo je imigrantka (pochádza z Poľska), pracuje v zábavnom priemysle pre dospelých a zarába tým veľa peňazí. Dodala, že majiteľ zrejme žiarlil, že Romi nemá ešte ani tridsať rokov a zarobí za rok toľko peňazí, koľko on neuvidí za celý život.

Prezradila, že sa s ním ešte snažila dohodnúť, ale nebol ochotný ustúpiť. Napokon sa teda rozhodla odísť, čo mu hneď aj povedala. „Lenže potom mi odvetil, že som ho neinformovala dopredu, takže som prišla o zálohu. Bol to perfektný plán,“ dodala. Napokon sa presťahovala do Las Vegas a bol to vraj dobrý krok. Teraz býva v lepšom dome, ktorý má dokonca aj súkromný bazén.

Profimedia

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.