Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 19.4.2024
sk
Jela
cz
Rostislav, Rastislav

Človek sa musí prebrodiť množstvom nevydarených schôdzok, aby sa konečne dopracoval k tomu, po čom jeho srdce túži. No a niekedy tie nevydarené schôdzky dopadnú aj takto. Podelili sa o ne ľudia na Reddite.

1. Od jednej ženskej som musel doslova utiecť. Pritlačila ma ku stene, snažila sa ma pobozkať a potom vykrikovala, že s ňou jednoznačne musím ísť domov. Nevidel som iného východiska, a tak som začal utekať, čo mi sily stačili. Vedel som, že ma nedobehne, lebo mám celkom slušnú kondičku a v tých jej vysokánskych štekloch sa trikrát skoro skotila na zem len pri chôdzi po rovnej zemi.

2. Na naše piate rande pozval kompletne celú rodinu. Nie mamu a otca (čo by tiež mimochodom bolo divné, keďže sme spolu ešte ani oficiálne nechodili), ale aj starých rodičov, sestru, dvoch synovcov a jeho 9-ročnú dcéru. A vôbec ma pred tým nevaroval!

3. Plakal, lebo nás načapala jeho frajerka. Na druhej strane, všetko treba brať pozitívne… aspoň sa o tom nedozvedela jeho žena.

4. Opýtal sa ma, čo rada robím vo voľnom čase a aké sú moje plány do budúcnosti. Chcela by som sa nejakým spôsobom angažovať do politiky,“ hovorím mu, na čo ma odbil, že mu je to vlastne úplne jedno. Pri mne nebudeš nikdy pracovať, ja sa o teba postarám.“ Tak po prvé, bol už dva roky nezamestnaný, a po druhé… ČO?!!!

Shutterstock

5. Jeden chlapík mi na prvom rande povedal, že som šialená a že toto určite fungovať nebude, lebo som až príliš veľký blázon do Beyoncé. Asi netreba hovoriť, že už sme sa nikdy viac nestretli.

6. Začal ma škrtiť uprostred večere v reštaurácii, aby mi dokázal, aký je macher, čo sa týka bojových umení. Nebolo to bolestivé, len ponižujúce. Nabudúce, chlapci, keď vám žena povie no nekecaj“, neznamená to, že jej musíte dať na verejnom priestranstve názornú ukážku.

7. Chalanisko ma pozval na večeru do fakt dobrej reštaurácie, tak som sa nahodila a išla. Uprostred jedla zrazu pustil na zem príbor a povedal, citujem vidím za tebou nejakých ľudí“. Otočila som sa. Úplne zbytočne, lebo za mnou bola iba stena, a prekvapenie…. nikto tam nebol.

Potom dodal, že je médium a že v mojej blízkosti vidí veľa mŕtvych ľudí. Ani som nedojedla, len som sa v tej sekunde postavila a odcválala preč.

8. Po prechádzke v parku si dal zrazu z ničoho nič dole leukoplast, ktorý mal celý čas na prste, a priznal, že má pod ním vlastne obrúčku. Potom ma pozval na večeru k nim domov – vraj jeho žena skvelo varí. Nebudem vám klamať, nemala som ani najmenšiu chuť nič zisťovať o kulinárskych zručnostiach jeho ženy. Otočila som sa na opätku a odišla domov.

Shutterstock

9. Bolo to naše prvé rande. Sedeli sme v kaviarni a všetko bolo v poriadku, až kým som si nechcela objednať ďalší drink. Vtedy chytil svoje pivo a polovicu z neho prelial do môjho vínového pohára. Na, vypi radšej toto. Netreba míňať toľko peňazí na blbosti.“ Dokonca ešte aj čašník nad tým pokrútil hlavou.

10. Opravil ma, keď som sa snažila objednať si guacamole. Správne je to Guatemala. Dá si k tým krekrom Guatemalu.“

11. Na prvé rande mi priniesol atlas. Pokrčil plecami a povedal mi, že ak pochopím túto knihu, tak pochopím aj jeho.

12. Na našom druhom rande chcela rozpútať v pizzerii vojnu s jedlom a hodila po mne zaváranú uhorku. Mimo iného: kto si, preboha, dáva zavárané uhorky na pizzu?!

Shutterstock

13. Vyzliekol si tričko uprostred večere v luxusnom podniku, aby mi ukázal svoje piercingy na bradavkách. Bolo to naše prvé rande. A vlastne aj posledné.

14. V tom čase som ešte nemal auto a žena, s ktorou som bol večer vonku, sa ponúkla, že ma hodí domov. Nevidel som na tom nič zlé, koniec koncov, mala to po ceste, tak som súhlasil. Odviezla ma, ja som išiel domov a asi hodinu nato som si išiel zapáliť. Jej auto parkovalo pred mojím domom. Neďaleko je obchod, tak som si povedal, že možno vybehla nakúpiť alebo čo a auto nechala odparkované.

Nijako podrobnejšie som to neskúmal, až kým som si opäť o hodinu nešiel zapáliť a jej auto tam stále stálo. Celkom som sa vydesil, či sa jej náhodou niečo nestalo, tak som jej pre istotu zavolal a jej odpoveď ma dostala: Chcela som len chvíľu počkať, či si to náhodou nerozmyslíš a nepozveš ma hore k sebe.“

15. Celé rande sme strávili nakupovaním oblečenia na ďalšie rande, ktoré mala mať v ten týždeň. Bolo to celkom vtipné, najmä preto, že ona bola vlastne tá, ktorá ma pozvala von.

16. Pracovala som ako čašníčka v reštike a raz k nám zavítal jeden párik. Pri vstupe žena zakopla o schod, spadla na zem a rozbila si hlavu. Okamžite sme zavolali sanitku, zatiaľ čo muž, s ktorým bola, kráčal ďalej smerom k stolu. Sanitka prišla, naložili ju dnu, a keď som sa ho prišla opýtať, či chce ísť s ňou do nemocnice, odvetil: Nie. Nevidíte, že jem?!“ A potom dojedol, zaplatil a odišiel.

Shutterstock

17. Na internetovej zoznamke som stretla celkom v pohode chalana, ktorý očividne používal fotografiu, ktorá mala niečo dočinenia s photoshopom. Keď ma uvidel, skoro mu vypadli oči z jamiek a zmohol sa len na jedno: Wow, ty vážne vyzeráš ako na fotke. To som fakt nečakal!“

18. Pozval som do kina jedno dievča a ona sa spýtala, či si môže so sebou zobrať aj nejakých kamarátov. Myslel som si, že sa asi ešte hanbí a chcel som byť slušný, tak som súhlasil. O to väčšie prekvapenie bolo, keď tam napochodovala zavesená na svojom ex a tvrdila mi, že už sú len kamaráti. A plus mu ešte aj kúpila lístok, zatiaľ čo očakávala, že ja zaplatím ten jej!

19. Pri večeri som sa opýtal svojej spoločnosti, čo chce robiť po škole. Vytiahla z kabelky červený nos a zahlásila, že túži byť klaunom. Zavtipkoval som o tom, že na klauna je až príliš pekná a ona to zobrala ako urážku. Na niekoho, kto sa chce živiť zabávaním ľudí, mala naozaj príšerný zmysel pre humor.

20. Chlap, s ktorým som bola na prvom rande, neustále rozprával, a keď som chcela niečo povedať, vkuse mi skákal do reči. Napokon som to nevydržala a opýtala sa ho, či chce vôbec počuť niečo o mne alebo sa sem prišiel len vychvaľovať. Na to sa ospravedlnil, spýtal sa ma, čo v živote robím a zmĺkol.

Začala som mu teda rozprávať o svojej práci, o tom, ako ma baví a on popri tom nenápadne vytiahol zo saka pero a začal niečo písať na servítku. Po chvíli, keď stále písal, som sa ho opýtala, čo to vlastne robí. Spisujem si, čo všetko ti chcem povedať, keď budem zase na rade.“

Shutterstock

Zdroj: reddit.com


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.