Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 20.5.2024
sk
Bernard
cz
Zbyšek

Advokátka zo Súdnej siene odhalila, ako prebieha natáčanie Bez servítky. Na varenie majú účinkujúci presne stanovený čas a rozpočet

Aké je zákulisie šou Bez servítky?


V známej šou o varení sa ocitla advokátka zo Súdnej siene Renáta Názlerová, ktorej sa síce podarilo získať 500 eur, no divácku priazeň si nezískala.

Divákom sa jej správanie nepáčilo a v komentároch ju vôbec nešetrili. Kritizovali ju najmä za to, ako vypľúvala jedlo do servítky. Jej to nedalo a opäť si sadla za kamery, tentokrát však s účelom prezradenia toho, ako to v šou skutočne funguje.

Video uverejnila na YouTube kanáli, čo si všimol portál Plus jeden deň. „Televízia ma oslovila, či by som sa nechcela zúčastniť, a ja som povedala áno. Zavolali mi vo štvrtok a od pondelka sa malo točiť, takže veľa času na rozmýšľanie som nemala. Dostala som inštrukcie, musela som predložiť návrh jedál. Nie je to tak, že vy si navrhnete, a tým je to vybavené. Vy si navrhnete a produkcia sa pozerá na to, že či to nejako komparuje s ostatnými jedlami v tom týždni. Jedlá sa schválili, ja som im dala nejaký názov – pretože aj tie názvy si musíte vymyslieť,” začala Názlerová.

Ďalej dodala, že z nákupu musia zbierať účtenky a musia sa zmestiť do rozpočtu 100 eur. Tiež prezradila to, že zatiaľ čo ona varila a pripravovala prestieranie, jej spoluúčinkujúci museli čakať von v zime.

Odporúčame prečítať:

V Bratislave horí loď prerobená na podnik. Vyhni sa prechodu cez toto miesto

„Išli sme natáčať také to úvodné, kde účinkujúci ukazuje, kde býva, čo ho vystihuje, predstavuje seba a svoj život. Následne sme začali s varením a teraz pozor – na varenie je 2,5 hodiny. Ale to nie ako gazdinka, že kým sa jej varí polievka, tak si robí cestoviny, a kým sa jej robia cestoviny, tak si chystá na koláč. Keďže sa to nakrúca, tak sa, bohužiaľ, ide chronologicky. Jedno jedlo začnete, tak ho musíte dokončiť a až potom môžete začať s druhým,” prezradila ďalej.

Prezradila tiež niečo o samotnej konzumácii jedál. „Ak si myslíte, že je to také ,lehké povídaní při stole´, tak to teda nie je. Logistika relácie hovorí, že musia ísť detaily na to, ako si niekto naberá, ako si to vkladá do úst, ako to prežúva, detaily očí, výrazov. To nie je tak, že všetci začnú spontánne jesť, ale sa povie ,Renáta, teraz jedz ty. Okej, Andrej, teraz jedz ty‘,“ dodala na záver.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.