„Krásny, milý a ústretový, slnečný, priaznivý deň, kurátka,“ znie jeho každodenný pozdrav. Meno Strýco Filip ti asi predstavovať nemusíme. Priznaj sa, koľkokrát si išiel do nejakého podniku len na základe jeho recenzie? Veľa ľudí vie, že jeho videá jednoducho nemôžeš pozerať, keď pri tom niečo nekonzumuješ, lebo budeš hladný.
Čo však Strýco Filip robí, keď nie je na kamere? Okrem toho, čo sa dočítaš v rozhovore, však vieme povedať to, že ho už túto sobotu uvidíš na udalosti Fight Night Challenge v Bratislave, kde sa postaví proti Mirovi Vlčkovi. Počas prípravy si prešiel zmenou súpera, ktorým mal byť spočiatku Fiki Sulík.
Vedel si, že sa Filip venoval bojovým športom už od detstva? Ak ťa zaujíma to, ako sa dostal k vareniu, aké jedlo by nikdy nezjedol alebo ako vníma účasť vo Fight Night Challenge, pokračuj v čítaní rozhovoru.
Ako vznikol nápad na tvoje ranné funny pozdravy?
Ja sa tak zdravím odjakživa. Vždy, keď niekam prídem, tak zaželám všetko dobré a pekný deň. Myslím si, že to je taký môj podpis. Zaželám všetkým všetko dobré všade, kam dôjdem. Tak som to začal robiť aj na Instagrame, lebo si myslím, že ráno tak treba začať.
Kedy si sa začal venovať vareniu a jedlu?
Vareniu a jedlu sa venujem odmalička, od siedmich rokov, lebo som varil každú nedeľu s mojím ujom. Vždy mi dával krájať cibuľu a učil ma dochucovať polievku a to, čo všetko sa k sebe hodí kombinovať a čo nie.
Veľa ľudí možno zaujíma, či robíš niečo iné okrem Strýcfoodu. Pracoval si niekedy aj ako kuchár v reštaurácii?
Primárne som manažér tetovacieho štúdia Inkfamous, odstraňujem laserom tetovania a spolupracujem s rôznymi firmami, čo sa týka marketingu a brandingu, vymýšľania reklám. Keď nejaká spoločnosť stagnuje, tak sa pozriem na procesy, viem ich urýchľovať, viem každému biznisu vytvárať alternatívy a viem vytvoriť nejaké cesty.
Ako si sa k tomu dostal, keď si vyštudovaný kuchár?
Pohybujem sa medzi rôznymi podobnými ľuďmi, ako som ja, a tí majú svoje firmy. Keď buduješ svoju firmu, tak vždy dôjdeš do bodu, že sa nevieš posunúť alebo niečo urýchliť. Vtedy treba iný názor niekoho, kto tiež niečo buduje, a treba tam taký odstup. Veľa ľudí, ktorí majú svoje biznisy, nemá taký ten rozšírený pohľad na vec. A ten im ja poskytnem.
V tomto článku sa po odomknutí dozvieš
- Čo najdrahšie v živote jedol a ktoré reštaurácie na Slovensku mu utkveli v pamäti
- Ako hodnotí účasť v Bez Servítky
- Ako sa cíti pred zápasom vo Fight Night Challenge aj o tom, že sa venoval bojovým športom od detstva
- Ako sa stravuje a čomu sa venuje mimo kamier
- Prečo sa nestotožňuje s názormi Fikiho Sulíka
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám na EMEFKA, Startitup, Fontech
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom