Indonézia
V ďalekej Indonézii si robia omeletu z vajec a instantných rezancov. Rezance si pripravia podľa návodu na obale, hotové ich zmiešajú s nakrájanou mrkvou, jarnou cibuľkou, párkami a vajíčkami. Potom si z nich vytvarujú malé fašírky a pečú na panvici dozlatista.

India
Aké by to bolo indické jedlo bez syra paneer a masla ghee? Okrem týchto dvoch ingrediencií si Indovia k instantným cestovinám pridávajú ešte aj cesnak, paradajku a zmes indických korenín. Všetko spolu povaria v jednom hrnci a ešte horúce podávajú.

Taliansko
Hotové, uvarené rezance si Taliani ešte namočia do tekutého cesta na tempuru a vysmažia vo vriacom oleji. Tempurové cesto sa robí z ryžovej múky a ľadovej perlivej vody. Jedia sa takto samostatne alebo sa pred konzumáciou namáčajú v sójovej omáčke.

Taiwan
V niektorých ázijských krajinách radi kombinujú rôzne, na prvý pohľad protichodné chute. Napríklad, na Taiwane si instantné cestoviny pripravujú spolu s instantným pudingom. Sladká chuť pudingu a slaná či pikantná chuť niektorých balení rezancov sa vraj skvele dopĺňajú. No, proti gustu žiaden dišputát.
