Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 23.12.2024
sk
Nadežda
, Naďa
cz
Vlasta
Zdroj: ©Shutterstock

Ako si vylepšiť instantné rezance? Takto si ich dochucujú v rôznych kútoch sveta

Ty si na ne dávaš kečup? Hahaha, amatér!

Indonézia

V ďalekej Indonézii si robia omeletu z vajec a instantných rezancov. Rezance si pripravia podľa návodu na obale, hotové ich zmiešajú s nakrájanou mrkvou, jarnou cibuľkou, párkami a vajíčkami. Potom si z nich vytvarujú malé fašírky a pečú na panvici dozlatista.

Shutterstock

India

Aké by to bolo indické jedlo bez syra paneer a masla ghee? Okrem týchto dvoch ingrediencií si Indovia k instantným cestovinám pridávajú ešte aj cesnak, paradajku a zmes indických korenín. Všetko spolu povaria v jednom hrnci a ešte horúce podávajú.

Shutterstock
Aká je najzdravšia forma redukcie hmotnosti pre ženy?

Odporúčame prečítať:

Aká je najzdravšia forma chudnutia pre ženy? Posadnutosť štíhlosťou je cesta do hormonálneho pekla, hovorí odborníčka (ROZHOVOR)

Taliansko

Hotové, uvarené rezance si Taliani ešte namočia do tekutého cesta na tempuru a vysmažia vo vriacom oleji. Tempurové cesto sa robí z ryžovej múky a ľadovej perlivej vody. Jedia sa takto samostatne alebo sa pred konzumáciou namáčajú v sójovej omáčke.

Shutterstock

Taiwan

V niektorých ázijských krajinách radi kombinujú rôzne, na prvý pohľad protichodné chute. Napríklad, na Taiwane si instantné cestoviny pripravujú spolu s instantným pudingom. Sladká chuť pudingu a slaná či pikantná chuť niektorých balení rezancov sa vraj skvele dopĺňajú. No, proti gustu žiaden dišputát.

Shutterstock

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.