Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 28.11.2022
sk
Henrieta
cz
René
, Renée
Anketa

Anketa dňa: Jedol si niekedy chobotnicu?

Sú ľudia, ktorých "plody mora" naozaj nelákajú.


Chobotnica je jedna z tých surovín, ktorá u mnohých ľudí môže vyvolať nechuť či zdesenie. Tajuplný živočích z mora im jednoducho nepripadá ako niečo, čo by patrilo na tanier. Napriek tomu ide o bežnú súčasť stravy obyvateľov mnohých regiónov sveta.

Chápadlá chobotnice sú veľmi jemné a chutné a dajú sa pripraviť na mnoho rôznych spôsobov. Veľa skvelých receptov pochádza z juhu Európy. Napríklad v Španielsku sú chobotničie chápadlá súčasťou receptu, podľa ktorého sa podávajú so zemiakmi, korením, salámou, zeleninou a olivovým olejom.

  1. Jedol si niekedy chobotnicu?

    1. áno
    2. nie
    985 hlas(y/ov)
    Share Your Result

Tagy:

Ako hodnotíš tento článok?

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
Hľadať
TOP
Trending
Práve sa deje
Mám záujem o spoluprácu

    *dané pole je potrebné
    vyplniť

    Tip na článok

      Formáty: .jpg, .png
      Veľkosť max
      15mb
      V prípade väčšej prílohy pripojte do tela správy link na wetransfer
      *dané pole je potrebné
      vyplniť

      Nahlásiť chybu na stránke

        Formáty: .jpg, .png
        Veľkosť max
        5mb
        *dané pole je potrebné
        vyplniť