Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 2.11.2024
sk
cz
Památka zesnulých
Zdroj: ©Shutterstock

Čo robia, keď to nikto nevidí? Ľudia prezradili svoje malé špinavé kuchynské tajomstvá

Číslo 2 je prakticky snom nás všetkých.

9. Muškátový oriešok. Moja žena tvrdí, že ho neznáša, ale opak je pravdou. Používam ho často, niektoré recepty si ho skrátka vyslovene pýtajú. Ona varí tiež a vždy sa sťažuje, že nedokáže určité jedlá uvariť tak dobre, ako ja. Nie je to zlé, ale nie je to ono. Nemôžem jej povedať, že mojou tajnou ingredienciou je muškátový oriešok, lebo by sa so mnou asi rozviedla.

10. Som vyučený kuchár a v tejto brandži robím hádam odjakživa. Už v pätnástich som skladal škatule na pizzu v miestnej pizzerii. Varil som v michelinských reštauráciách po boku najtalentovanejších šéfkuchárov na svete, jedol som pokrmy, ku ktorým si väčšina bežných smrteľníkov nemôže dovoliť ani len privoňať… a mojím najobľúbenejším jedlom je aj tak instantná rezancová polievka.

11. Skrývam džem pred svojím mužom. Je to Brit a potrebuje minimálne lyžičku každý deň, takže väčšinou zmizne, kým sa k nemu vôbec stihnem priblížiť. Urobila som, čo som musela. A nie je mi to ľúto.

12. Zeleninu a ovocie umývam len v prípade, že mi niekto v kuchyni stojí za zadkom. Inak na to kašlem. Ak budú pesticídy to, čo ma zabije, tak nech. Aj tak nebude toho, kto by mi zarobil na dôchodok.

Shutterstock

13. Všetci známi mi hovoria, že som skvelá kuchárka, a čo navarím, to chutí ako nebíčko v papuľke. Moje tajomstvo? Nemám dobre vyvinuté chuťové bunky, takže prakticky ani neviem, ako jedlo chutí. Riadim sa len tým, ako vonia a vyzerá a očividne to funguje.

14. Moja sestra si stojí za tým, že jej chutí len jedna jediná značka čierneho korenia a bodka. Raz som u nej pripravovala večeru, minulo sa mi korenie, a tak som do jej mlynčeka šupla klasické z obchodu. Doteraz na to neprišla.

John George Haigh bohatí sérioví vrahovia

Odporúčame prečítať:

Zbohatli vďaka vraždám a médiám. Toto je 8 najbohatších sériových vrahov histórie

15. Milujem bujón. Vždy, keď ho pridávam do nejakého jedla, kúsoček si odlomím, a potom ho cmúľam ako cukrík.

16. Moje ospevované citrónové sušienky pripravujem podľa receptu, ktorý som pred rokmi našiel na webstránke nejakého supermarketu. Raz som ich doniesol do práce a chcel som, aby to znelo lepšie, tak som povedal, že je to starý rodinný recept. Napokon skončil v kuchárskej knihe, ktorú sme s kolegami dali dohromady a teraz už je príliš neskoro, aby som im povedal pravdu. Hups.

Shutterstock

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.