Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 22.11.2024
sk
Cecília
cz
Cecílie

Gordon Ramsay radí, čomu sa treba v reštaurácii vždy vyhnúť. Ide o známy trik podnikov

Rada sa týka jedálneho lístka.


Gordon Ramsay je svetoznámy šéfkuchár a držiteľ dokopy 17 Michelinských hviezd. Nie je známy len pre svoje dokonalé jedlo, ale aj ostrý jazyk.

Ramsay prezradil ľuďom jedno pravidlo, ktorého by sme sa všetci mali držať, keď si vyberáme jedlo v reštaurácii. Ľudia by sa mali mať na pozore pred každou reštauráciou, ktorá až príliš podozrivo vychvaľuje kvalitu svojich pokrmov, píše Nový Čas.

Šéfkuchár má vyhranený názor na to, ako ostatní šéfkuchári opisujú svoje jedlá. Konkrétne nemá rád reštaurácie, ktoré vyhlasujú, že ich jedlo je „slávne“, „kultové“ alebo „najlepšie v Spojenom kráľovstve“ – bez toho, aby mohli uviesť svoje zdroje.

Avšak jeho hlavný tip sa týka jedálneho lístka. Mal by si sa podľa neho vyhnúť jedlám, ktoré sú uvedené v lístku alebo na tabuli ako špeciality, najmä ak to vyzerá, že je tam veľa možností. „Špeciálne ponuky sú tu na to, aby počas večera zmizli,“ hovorí. „Keď uvedú 10 špecialít, nie je to nič výnimočné.“

Gordon Ramsay prezrádza, akému jedlu sa treba v reštaurácii určite vyvarovať
Shutterstock

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.