Hnilé mäso a výkaly hlodavcov. Bývalý zamestnanec si ostro podal bratislavskú reštauráciu

Podnik podľa anonymného obvinenia katastrofálne zlyháva v mnohých oblastiach.


Hnilé mäso, potraviny ohryzené hlodavcami či ich exkrementy v dochucovadlách a v zelenine. Toto všetko sa vraj nachádza v kuchyni jednej z bratislavských reštaurácií. So šokujúcim obvinením prišiel údajný anonymný (bývalý?) zamestnanec, ktorý o zdieľanie príspevku požiadal stránku Nekŕmte nás odpadom.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Katastrofálna úroveň hygieny

„Je úplne bežnou praxou robiť tatarák z mäsa, ktoré týždeň leží v oleji, alebo knedle obhryzené od myší, ktoré sa len odkroja a podávajú sa hosťom,“ uvádza príspevok, ktorý je sprevádzaný štvoricou fotografií ilustrujúcich závažné hygienické pochybenia. Anonymný zdroj tvrdí, že takto to vyzerá v reštaurácii U zlatého vodníka na Zlatých Pieskoch.

Autor dodáva, že majiteľ sa poriadne nevenuje riadeniu podniku, namiesto toho popíja a šikanuje zamestnancov. Mnohých údajne ani nevypláca. Peniaze vraj nedostal ani tvorca príspevku. Sú tieto obvinenia namieste? Akú skúsenosť majú návštevníci reštaurácie U zlatého vodníka?

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Reakcie sú rôznorodé

Pod príspevkom sa strhla vášnivá debata. „Naposledy som tam bola pred 15 rokmi, aj to som vrátila jedlo už vtedy,“ znie jeden z komentárov, ktorého autorka zrejme nie je prekvapená nechutnými fotografiami. „Okamžite podnet na Úrad verejného zdravotníctva,“ viacerí upozorňujú na zdravotné riziko, ktoré hygienické pochybenia predstavujú pre ľudí.

Niektorí ľudia však majú s U zlatého vodníka len pozitívne skúsenosti. Objavujú sa dokonca aj obvinenia, že príspevok je len snaha pomstiť sa majiteľovi reštaurácie. „Zase nejaký zakomplexovaný bývalý zamestnanec, ktorému dakto stúpol na otlak. V prvom rade kvalita jedla závisí od kuchára a personálu. Chodíme tam 15 rokov a nič takéto som si nevšimol. Keby to tak skutočne bolo, tak by tá reštika dávno neexistovala skrz hygienu a kontroly…“

Mnoho negatívnych recenzií

Recenzie na webe reštaurácie.sme.sk sú v drvivej väčšine negatívne. Ľudia sa sťažujú predovšetkým na pomalý, neslušný a neochotný personál. Niektorí hostia mali skúsenosť s pokazeným jedlom. Najstaršie recenzie z roku 2011 sa nesú v pozitívnom duchu, čím viac sa blížime k súčasnosti, tým sú skúsenosti hostí negatívnejšie.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Na portáli Tripadvisor si niekoľko recenzií pochvaľuje veľké porcie, iní ľudia však negatívne hodnotia zlú obsluhu a nízku kvalitu jedál. Asi najviac priaznivých recenzií má U zlatého vodníka na Google Maps, čoho dôkazom je celkové hodnotenie 4,1 hviezdičiek.

Reštauráciu U zlatého vodníka sme požiadali o vyjadrenie.


Tagy:
REKLAMA
Peter Strhan
Venujem sa predovšetkým témam ako internetová kultúra, súčasné trendy a memes. Blízko mám aj k hudbe, vede a histórii.
Najčítanejšie
Podobné