Jedlá, ktoré iba málokomu chutia aj na druhý deň

Niektoré jedlá sú jednoducho určené na okamžitú konzumáciu, a tak by to malo aj zostať.

Zdroj: Kirill Sharkovski, Unsplash / Profimedia.sk

Áno, hovorí sa, že jeme preto, aby sme žili, ale povedzme si pravdu: žijeme preto, aby sme jedli. Aké iné potešenie zo života by sme potom mali, ak by to nebolo práve jedlo? Existuje veľké množstvo jedál. S mäsom, bez mäsa, vyprážané, pečené, sladké a slané. Jednou z kategórii jedál by mali byť aj také, ktoré vôbec nechutia dobre na druhý deň.

Každé jedlo je, samozrejme, najlepšie práve vtedy, keď sa uvarí. Niektorým prihriatie vôbec neškodí, no naopak, nájdu sa aj jedlá, ktoré chutia na druhý deň úplne zle. A veruže, ani to prihriatie im veľmi nepomôže. Možno aj ty patríš k ľuďom, ktorí niektoré z týchto jedál nemajú úplne najradšej na druhý deň.

Hranolky

Neexistujú hranolky, ktoré by boli dobré na druhý deň. Ani po pár hodinách nebývajú dobré. A zohriate už vôbec.

Palacinky

Okej, niekomu možno studené, na okrajoch obschnuté palacinky chutia, ale zrejme sa väčšina z nás zhodne v tom, že jednoducho nie.

Profimedia.sk

Sushi

Je vôbec niekto taký, kto si odložil sushi na druhý deň?!

Rezeň

Horší môže byť už len vyprážaný syr. Všetko, čo má na sebe strúhanku, je vždy na druhý deň o dosť horšie, ako keď to bolo čerstvé.

Profimedia.sk

Šišky

Také fajnové nadýchané šišky sú najlepšie práve čerstvé. Nebudeme o tom diskutovať.

Langoš

Keďže je z rovnakého cesta ako šišky, rovnako sa z neho na druhý deň stáva nechutná vec.

Profimedia.sk

Puding

Okej, sú ľudia, ktorí milujú studený, stuhnutý puding. Sú zrejme asi len dve kategórie ľudí: tí, čo ho zjedia ešte teplý a tí, čo ho jedia zásadne až na druhý deň.

Pizza

Jasné, všetci jedávame pizzu aj na druhý deň, ale vôbec nie je taká chutná, ako keď bola čerstvá. Pro tip: keď pizzu ohrievaš na druhý deň v mikrovlnke, pridaj k nej štamperlík s vodou, bude tak chutiť oveľa lepšie.

ivan Torres, Unsplash

Chlieb vo vajci

Milovaný “bundáš kenír“. Existuje vôbec domácnosť, kde ostane chlieb vo vajci aj do druhého dňa?

Hamburger

Hamburger je jedným z príkladov jedál, ktoré by sa mali VŽDY konzumovať hneď. Keď si ho necháš “na potom“, vznikne ti z neho nejaká divná rozmočená žemľa s ďalšími zvláštne vyzerajúcimi ingredienciami.

Tom Sodoge, Unsplash

Halušky s bryndzou

Halušky s bryndzou sa síce dajú ohriať, je to celkom aj jedlé, no nie je to ono. Asi len málokto si dokáže odložiť toto jedlo na druhý deň.

Zemiakové placky

Chutia na druhý deň ako podošvy. Jednoducho – nedá sa.

Profimedia.sk
Reagujte!
Grr Grr
34
Grr
Fuuj Fuuj
8
Fuuj
Fňuk Fňuk
10
Fňuk
Jeej Jeej
4
Jeej
Uups Uups
9
Uups
Haha Haha
63
Haha
Woow Woow
10
Woow

Komentuj post a napíš, čo si o tom myslíš!

⬇️

Pridaj komentár

Pre odoslanie komentáru sa musíte prihlásiť. Ak ešte nemáte účet zaregistrujte sa.

Mrkni aj tento článok:
Momenty, ktoré patria k milostnému životu v dlhodobom vzťahu

Prihlásiť sa

Nemáte účet?
Zaregistrovať sa

reset password

Späť na
Prihlásiť sa

Zaregistrovať sa

Prosím registrujte sa na emefka.sk

Späť na
Prihlásenie
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Dotazník
Príbeh
Zoznam
Meme
Video
Audio
Image

SLEDUJ EMEFKA

NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

SLEDUJ NA INSTAGRAME