Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 23.12.2024
sk
Nadežda
, Naďa
cz
Vlasta
Zdroj: ©Shutterstock

Jedlá, ktoré na druhý deň už veľa ľudí nemusí

Niektoré jedlá sú jednoducho určené na okamžitú konzumáciu, a tak by to malo aj zostať.

Áno, hovorí sa, že jeme preto, aby sme žili, ale povedzme si pravdu: žijeme preto, aby sme jedli. Aké iné potešenie zo života by sme potom mali, ak by to nebolo práve jedlo? Existuje veľké množstvo jedál. S mäsom, bez mäsa, vyprážané, pečené, sladké a slané. Jednou z kategórií jedál by mali byť aj také, ktoré vôbec nechutia dobre na druhý deň.

Každé jedlo je, samozrejme, najlepšie práve vtedy, keď sa uvarí. Niektorým prihriatie vôbec neškodí, no naopak, nájdu sa aj jedlá, ktoré chutia na druhý deň úplne zle. A veruže, ani to prihriatie im veľmi nepomôže. Možno aj ty patríš k ľuďom, ktorí niektoré z týchto jedál nemajú úplne najradšej na druhý deň.

Hranolčeky

Neexistujú hranolčeky, ktoré by boli dobré na druhý deň. Ani po pár hodinách nebývajú dobré. A zohriate už vôbec.

Palacinky

Okej, niekomu možno studené, na okrajoch obschnuté palacinky chutia, ale zrejme sa väčšina z nás zhodne v tom, že jednoducho nie.

Profimedia

Sushi

Je vôbec niekto taký, kto si odložil sushi na druhý deň?!

Rezeň

Horší môže byť už len vyprážaný syr. Všetko, čo má na sebe strúhanku, je vždy na druhý deň o dosť horšie, ako keď to bolo čerstvé.

Profimedia

Šišky

Také fajnové nadýchané šišky sú najlepšie práve čerstvé. Nebudeme o tom diskutovať.

Odporúčame prečítať:

Porotkyne zo šou Pečie celé Slovensko prezradili, ako vyzerajú ich Vianoce. Aký koláč či pečivo podľa nich zvládne každý?

Langoš

Keďže je z rovnakého cesta ako šišky, rovnako sa z neho na druhý deň stáva nechutná vec.

Profimedia

Puding

Okej, sú ľudia, ktorí milujú studený, stuhnutý puding. Sú zrejme asi len dve kategórie ľudí: tí, čo ho zjedia ešte teplý, a tí, čo ho jedia zásadne až na druhý deň.

Pizza

Jasné, všetci jedávame pizzu aj na druhý deň, ale vôbec nie je taká chutná, ako keď bola čerstvá. Pro tip: keď pizzu ohrievaš na druhý deň v mikrovlnke, pridaj k nej štamperlík s vodou, bude tak chutiť oveľa lepšie. Ešte chutnejšia však bude, keď si ju zohreješ v rúre.

Shutterstock

Chlieb vo vajci

Milovaný “bundáš kenír“. Existuje vôbec domácnosť, kde ostane chlieb vo vajci aj do druhého dňa?

Odporúčame prečítať:

Kopa Slovákov dostane každý mesiac 600-eurový príspevok. Si jedným z nich?

Hamburger

Hamburger je jedným z príkladov jedál, ktoré by sa mali VŽDY konzumovať hneď. Keď si ho necháš “na potom“, vznikne ti z neho nejaká divná rozmočená žemľa s ďalšími zvláštne vyzerajúcimi ingredienciami.

Shutterstock

Halušky s bryndzou

Halušky s bryndzou sa síce dajú ohriať, je to celkom aj jedlé, no nie je to ono. Asi len málokto si dokáže odložiť toto jedlo na druhý deň.

Zemiakové placky

Chutia na druhý deň ako podošvy. Jednoducho – nedá sa.

Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.