Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 3.5.2024
sk
Galina
cz
Alexej, Alex

Kontroverzné jedlá, ktoré buď miluješ, alebo z duše nenávidíš (2. časť)

Niektorí ich milujú, iní zasa nenávidia.


Bravčový chvost

Napriek tomu, čo si bežný človek predstaví, pojem bravčový chvost neoznačuje len samotný zatočený chvostík. Mäsiari tak označujú celú „koncovú“ časť prasiatka, ktorá obsahuje kosť aj jemné a kvalitné mäso, pripomínajúce stehno. Vďaka tomu je možné pripraviť ho ako akékoľvek iné bravčové mäso. Na samotný chvost si trúfa len málo labužníkov. Tie sa väčšinou predávajú sušené ako maškrta pre psy.

Artcavemaniac / EMEFKA
7 typov spolužiakov počas prvého školského dňa

Mohlo by ťa zaujímať:

7 typov spolužiakov počas prvého školského dňa. Ktorý z nich si ty?

Kôpor

Kôpor je známy vďaka svojej jedinečnej vôni a chuti. Zároveň je to presne to, čím sa môže mnohým ľuďom protiviť. Silnú arómu je ťažké si s čímkoľvek zameniť a pokiaľ niekto pri stole otvorí fľašku s kôprom, každému je podľa nosa jasné, o čo ide. Niekto sa poteší, niekto sa odvracia. Aj nepriatelia kôpru by svoj odpor mali skúsiť prehodnotiť – rastlinka má totiž blahodarné účinky na trávenie.

Artcavemaniac / EMEFKA

Prečítaj si tiež 1. časť tohto článku: Kontroverzné jedlá, ktoré delia ľudí na dve skupiny


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.