Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 6.11.2024
sk
Renáta
cz
Liběna
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia prezradili, ktoré jedlá dlho pripravovali úplne zle. Robíš tieto chyby aj ty?

Ak to už nerobíš, číslo 3 ti určite zmení život.

11. Zelenina na pare

Shutterstock

Zelenina na pare nemá byť rozvarená na kašu, ale stále príjemne chrumkavá. Špenát, čínska kapusta či brokolica naozaj nepotrebujú veľa, čo som, nanešťastie, zistil až veľmi neskoro. Päť minút bohato stačí. – Badgerfest/Reddit

12. Pražená ryža

Shutterstock

Zvykla som ju pripravovať z čerstvo uvarenej ryže a nešlo mi do hlavy, prečo nikdy nechutí ako tá z reštaurácie. Dôvod bol prostý – pražená ryža sa má pripravovať zo zvyškov ryže, ktorá už nejaký čas postála v chladničke. – lilwebbyboi/Reddit

13. Steak

Shutterstock

Trvalo mi to síce 35 rokov, ale nakoniec sa mi predsa podarilo pripraviť steak, ktorý nechutí ako podrážka. Zadovážil som si teplomer do kuchyne a veľmi rýchlo prišiel na to, že som ho celý ten čas jednoducho opekal príliš dlho. Teraz už viem, že nemusí byť prepečený skrz naskrz. – TurkTurkle/Reddit

Odporúčame prečítať:

Slováci vo vtipnej dokresľovačke ukázali, ako si predstavujú ideálny relax

14. Omáčka

Shutterstock

Keď som potreboval niečo zahustiť, vždy som do toho prisypal kukuričný škrob a čakal na zázrak. Až potom som sa dozvedel o existencii zápražky a moje omáčky sú odvtedy na úplne inej úrovni. – keg98/Reddit

15. Tofu

Shutterstock

Veľa ľudí si myslí, že tofu je odporné, a donedávna som k nim patrila aj ja. Tajomstvo je v tom, že rovnako ako nikto neje suché kuracie prsia, aj tofu potrebuje marinádu alebo korenie. Len čo som to zistila, z tofu sa stala stálica v mojej chladničke. Dá sa pridať do toľkých pokrmov, len treba vedieť, ako s ním správne pracovať. – briilar/Reddit


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.