Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 5.11.2024
sk
Imrich
cz
Miriam
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia sa podelili o svoje malé špinavé kuchynské tajomstvá

Číslo 2 je prakticky snom nás všetkých.

„Pravidlo piatich sekúnd!“ kričíš, zatiaľ čo si hádžeš do úst niečo, čo na zemi ležalo minimálne šesť sekúnd, ak nie rovno desať. Ale nerob si vrásky – podobné tajomstvá máme všetci. Ľudia z Redditu sa na sociálnej sieti nedávno podelili o tie svoje spojené s varením a my sme tie najzaujímavejšie zozbierali v tomto článku. Poďme si ich teda prečítať.

1. Vyhadzujem kosti z kuraťa a vývar robím čisto z bujónu. Nemôžem za to, že chutí lepšie.

2. Raz som pozerala epizódu kuchárskej šou, v ktorej mali všetci súťažiaci pripraviť niečo s karamelom. Tak ma to inšpirovalo, že som hneď spravila hrniec plný karamelovej omáčky. Pôvodne som ju chcela použiť do dezertov. Bola ale taká dobrá, že som si ju skrátka preliala do pohára a celú ju vypila.

3. Keď varím pre ostatných, všetko nakúpim čerstvé a poriadne to vydrhnem. Keď varím pre seba, neumyjem ani to, čo mi spadne na zem, a použijem prakticky všetko, čo ešte nesmrdí hnilobou.

4. Nedávno som si objednala kopec pravej belgickej čokolády v hodnote asi 250 eur. Moje deti milujú belgickú čokoládu. Možno som zlá mama, ale hneď, ako dorazila, som si ju skryla v skrini a teraz si z nej po večeroch potajme ujedám. Nikdy. Sa. To. Nedozvedia.

Ľudia sa podelili o svoje malé špinavé kuchynské tajomstvá
Shutterstock

5. Môj parádny špenátový dip, ktorý nosím na všetky oslavy a vždy sa všetci zalizujú, kupujem v lahôdkach. Len doň pridám nejaké extra ingrediencie ako kyslú smotanu či korenie. Prečo ho neurobím sám? Lebo sa mi nechce. A prečo o tom klamem? Nuž, každý máme svoje tajomstvá.

6. Keď príde na návštevu svokra, vždy pripravujem paradajkovú polievku. Je to jej obľúbené jedlo, no trvá na tom, že ju treba pripraviť s vodou, nie s mliekom, lebo potom chutí odporne. Vždy ju pripravujem s mliekom. A vždy mi na to povie: „Vidíš, aká je výborná? Hovorím, s mliekom by to nebolo ono.“

Odporúčame prečítať:

Sánkovanie na asfalte či najstrmšia lanovka v Európe: Na tomto ostrove zažiješ exotický raj na Zemi, odkiaľ sa ti nebude chcieť odísť

7. Do všetkých svojich vychýrených cestovín používam paradajkovú omáčku z obchodu. Som Talian, ale úprimne, kto má čas robiť si vlastnú, keď tá z obchodu chutí vlastne rovnako?

8. Niekedy sa mi po varení nechce umývať panvicu, tak ju len utriem papierovou utierkou a vrátim ju naspäť do skrinky.

Ľudia sa podelili o svoje malé špinavé kuchynské tajomstvá
Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.