Jedlo z McDonald’s je pre mnohých z nás závislosťou, a to nielen kvôli chuti, ale aj rýchlosti prípravy. Tentokrát chce spoločnosť vylepšiť všetkými obľúbené hamburgery, aby pôsobili chutnejšie a mali prepracovanejší spôsob prípravy.
„Žemle budú mäkšie. Syr jemnejší. Cibuľa sa bude pridávať do placiek priamo na grile. A Big Mac omáčka? Bude jej viac,“ uvádza CNN. Vylepšenia sa vzťahujú na Big Mac a McDouble burger, ako aj na klasický cheeseburger, dvojitý cheeseburger a hamburger. Prvýkrát sa nová receptúra vyskúšala na hamburgeroch na medzinárodných trhoch a dorazila už aj do niektorých amerických miest. Na národnej úrovni budú dostupné začiatkom budúceho roka.
„Zistili sme, že malé zmeny, ako napríklad vylepšenie nášho procesu, aby bol syr teplejší, ľahšie sa roztápal či úprava nastavení grilovania pre lepšie prepečenie, prispeli k veľkému rozdielu v tom, že naše hamburgery sú chutnejšie než kedykoľvek predtým,“ povedal šéfkuchár McDonald’s Chad Schafer.