Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 25.3.2025
sk
Marián
cz
Marián
, Marian, Marius

Pobavia aj vytočia. 20 záberov, ktoré ti budú známe, ak si mal česť pracovať v gastre

Práca v gastre by mala byť omnoho lepšie platená.


Práca v gastre je omnoho ťažšia, ako si mnohí myslia. Zodraté nohy čašníkov, dopálené ruky kuchárov či zaslzené oči krájačov cibule – to všetko je len špičkou ľadovca všetkého, čo sa odohráva na pozadí tvojej objednávky. Dnes sme si pre teba pripravili zbierku fotografií, ktoré ti toho o práci v reštaurácii veľa odhalia. Pokiaľ si si ju už mal tú česť vyskúšať, nepochybne sa s nimi stotožníš.

1. „Kuchár po niekoľkých veľmi hektických týždňoch.“

2. Ako pripravíš volské oko bez tekutého žĺtka?!

3. „Dnes som bol čuchač paradajok, lebo v nich niečo páchlo.“

4. Kombinácia hladu a nulového času na obednú prestávku

5. „Keď môj kolega váži maslo.“

6. Občas na to treba ísť rozumom, nie silou

7. „Takto sa môj pomocný kuchár pripravuje na krájanie cibúľ.“

8. „Pokazil sa nám mixér. Modlite sa za moju ruku.“

9. „V kuchyni máme taký hlučný digestor, že nám začali rozdávať štuple do uší.“

10. Nezvaný hosť… ale vítaný

Odporúčame prečítať:

Tichá kríza, ktorá ochromí celú krajinu: Slovensku hrozia prázdne obchody a kolaps dopravy, toto je dôvod

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.