Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.12.2024
sk
Filoména
cz
Žaneta

Slovenský profil Šéfkuchár bez panvice prináša kuriózne kulinárske experimenty. Inšpiruj sa na vlastné riziko!

Tieto originálne špeciality si na stole ešte určite nemal.


Nebaví ťa neustále kŕmiť sa tými istými jedlami? Chýbajú ti na tanieri nezvyčajné chute? Ak si príliš chudobný na to, aby si si jedálniček spestril exotickými potravinami, tento instagramový profil je pre teba ako stvorený!

Šéfkuchár bez panvice vytvára nezvyčajné kulinárske diela, ktoré sú zároveň veľkým umením. Zvládne ich pripraviť každý! Vlastnými slovami prináša „iracionálne výživové zrady“, ktoré sa neoplatí skúšať bez konzultácie s lekárom.

Raňajky inšpirované filmom Titanic
Ryžový chlebík s volským okom
Vanilkové rožky
Klobásový sendvič
Dvojitý hot-dog tzv. double-dog
Ryba a čipsy (fish and chips)
Špagety s falošnou obrou krevetou
Banánový chlebík bez pečenia
Poctivý domáci vývar s vertikálnou slepačou nožičkou
Votrelec
Rybacia polievka

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš

Rýchla domáca piña colada
Loch Neska

Tagy:

Peter Strhan
Venujem sa predovšetkým témam ako internetová kultúra, súčasné trendy a memes. Blízko mám aj k hudbe, vede a histórii.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.