Sporné jedlá, ktoré buď miluješ, alebo z hĺbky duše nenávidíš

Niektorí ich milujú, iní zasa nenávidia.


Kuracie nožičky v polievke

Kuracia nožička. Nie je to ingrediencia z nejakého bosoráckeho receptu na kúzelný elixír? Nie každému napadne, že aj táto časť kuraťa sa dá využiť v kuchyni. Aj keď pohľad na paprče kúpajúce sa v tvojom tanieri nepôsobí zrovna príťažlivo, kuracie nožičky sa úplne bežne vyvárajú v polievke.

Artcavemaniac / EMEFKA
Najlepšie krajiny na sólo cestovanie pre ženy: Kam vyraziť bez obáv a s dobrou náladou

Odporúčame prečítať:

Slovník slovenských babičiek v kuchyni: vety, ktoré si počul pri každej jednej návšteve

Krv

Kde sa zabíjajú svine, tam tečie krv. Jedným z hlavných produktov zabíjačiek je krv, pre ktorú šikovní gazdovia a gazdiné nachádzajú mnohé využitia – od jaterníc až po špeciálnu zabíjačkovú kapustnicu. Hoci ide o vychýrené maškrty, predstava o konzumácii krvi sa môže ľuďom protiviť. Veď to znie ako niečo, čo predvádzajú divosi žijúci v lese!

Artcavemaniac / EMEFKA

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné