Zdroj: ©Shutterstock

„Strčil ruku do nádoby s dresingom.“ Šialené príhody zamestnancov „all you can eat“ bufetov

Niektoré sú vtipné, iné priam nechutné.

Tzv. all you can eat reštaurácie sú názornou ukážkou toho, že len čo niekomu dáte povolenie zjesť čokoľvek, čo vidí, obratom sa zmení na monštrum. A tieto príhody z Redditu to len potvrdzujú. Zamestnanci či pravidelní zákazníci, ľudia sa v nedávnom vlákne podelili o to najbizarnejšie, čo v bufetoch tohto typu zažili. Poďme si to prečítať.

1. Pracovala som v motoreste. Každú nedeľu ráno k nám nabehla skupina kamionistov a zožrali doslova všetko, čo im prišlo pod ruku. Boli veľmi zlatí a uvedomovali si, že jedia podstatne viac ako bežní zákazníci. Jedného dňa nám teda oni sami navrhli, nech im začneme účtovať viac.

2. Keď som ešte pôsobil ako operátor tiesňovej linky, prijal som hovor od čínskej all you can eat reštaurácie. Jeden zo stravníkov sa tak napratal, že sa nedokázal hýbať. Mali strach, že mu – a to teraz citujem – vybuchne brucho.

3. U nás v meste máme cukráreň so zmrzlinovým barom, ktorá funguje na podobnom princípe. Raz som v nemom úžase sledoval dve decká, ako sa rozprávajú, zatiaľ čo jedno z nich malo ruku až po lakeť strčenú v nádobe s cukrovou posýpkou. Hneď ma prešla chuť.

Šialené príhody zamestnancov all you can eat bufetov
Shutterstock

4. Videla som muža, ktorý namiesto lyžice na to určenej použil na naberanie dresingu vlastnú ruku. Následne si ju dôkladne olízal… len aby ju tam namočil opäť a ešte si pridal. Niektorých ľudí by naozaj nemali vypúšťať do voľnej prírody.

5. Jeden čas som brigádoval v našej školskej jedálni, ktorá po futbalových zápasoch taktiež fungovala na štýl all you can eat. Jeden z hráčov zo susednej školy si naložil plný tanier červeného melóna a následne ho celý utopil v majonéze. Reálne na posedenie zjedol polovicu červeného melóna a približne dva poháre majonézy. Žalúdky chalanov vo vývoji sú neskutočné.

6. Mal som asi štrnásť, keď som videl pani pri vedľajšom stole, ako si do kabelky tlačí celé kurča. Kabelku mala vystlatú alobalom. Očividne prišla pripravená.

Šialené príhody zamestnancov all you can eat bufetov
Shutterstock

7. U nás v bufete sme mali pravidlo – jeden tanier na jedného hosťa. Mali sme totiž problém s tým, že si hostia naložili plné taniere a potom jedlo nevládali dojesť. Samozrejme, keďže ide o all you can eat, po dojedení sa hostia môžu vrátiť a naložiť si opäť. Táto časť však jednému zákazníkovi úplne ušla.

Myslel si, že si všetko, čo chce zjesť, musí naložiť na jeden tanier – a to aj urobil. Od predjedla cez hlavné jedlo až po dezert, všetko si naukladal na seba do pôsobivej Eiffelovej veže a nikto z nás zamestnancov nechápal, ako to vôbec drží pokope. Mohli sme mu ísť povedať, že to nemusí robiť, ale táto šou skrátka stála za to mlčať.

Odporúčame prečítať:

Toto je vraj najodpornejšia farba zo všetkých. Viaceré krajiny sveta pre ňu našli zaujímavé využitie

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné