Leto sa pomaly chýli ku koncu a horúčavy ustupujú, no to vôbec nevadí – zmrzlina je celoročná záležitosť. Jasné, dobre padne, keď je vonku tridsať stupňov, ale čo ti bráni kúpiť si nanuk hoc aj v decembri? Presne tak, nič. Stále chutí výborne a aspoň sa ti nebude tak rýchlo topiť.
Jedným z najobľúbenejších nanukov Slovákov je nepochybne Twister. Fičal si si na ňom ako dieťa a fičíš si na ňom aj dnes, keď sa tvoje chute už značne pomenili. Na kombinácii osviežujúceho ovocia a krémovej smotany je skrátka niečo magické, vďaka čomu jej nikto nedokáže odolať. Premýšľal si však niekedy nad tým, ako sa tento nanuk vyrába?
Šokujúce video z výrobnej linky
Sociálne siete nedávno obletelo zaujímavé video, ktoré nám ponúklo jedinečný pohľad do zákulisia výroby tohto populárneho nanuka. Na Twitteri nazbieralo viac ako 3 milióny zhliadnutí a mnohí ostali v šoku. Stroj najprv vytláča jahodový stred, okolo ktorého sa závratnou rýchlosťou obtáča zeleno-biela ovocno-smotanová špirála. Následne sa krája na menšie kúsky.
To však nebola tá prekvapivá časť. Ľudí najviac dostal spôsob, akým sa doň pchajú paličky, za ktoré človek neskôr nanuk drží. Ak si si myslel, že je to práca pre človeka, bol si na omyle. Aj toto robí stroj a treba podotknúť, že na precíznosť veľmi nedbá. Ide mu to asi tak dobre, ako slonovi, ktorý sa z nevysvetliteľných príčin rozhodol uštrikovať si šál. Nuž, veď posúď sám.