Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 30.1.2023
sk
Ema
cz
Robin, Erna

Áno, hovorí sa, že jeme preto, aby sme žili, ale povedzme si pravdu: žijeme preto, aby sme jedli. Aké iné potešenie zo života by sme potom mali, ak by to nebolo práve jedlo? Existuje veľké množstvo jedál. S mäsom, bez mäsa, vyprážané, pečené, sladké a slané. Jednou z kategórií jedál by mali byť aj také, ktoré vôbec nechutia dobre na druhý deň.

Každé jedlo je, samozrejme, najlepšie práve vtedy, keď sa uvarí. Niektorým prihriatie vôbec neškodí, no naopak, nájdu sa aj jedlá, ktoré chutia na druhý deň úplne zle. A veruže, ani to prihriatie im veľmi nepomôže. Možno aj ty patríš k ľuďom, ktorí niektoré z týchto jedál nemajú úplne najradšej na druhý deň.

Hranolčeky

Neexistujú hranolčeky, ktoré by boli dobré na druhý deň. Ani po pár hodinách nebývajú dobré. A zohriate už vôbec.

Palacinky

Okej, niekomu možno studené, na okrajoch obschnuté palacinky chutia, ale zrejme sa väčšina z nás zhodne v tom, že jednoducho nie.

Profimedia.sk

Sushi

Je vôbec niekto taký, kto si odložil sushi na druhý deň?!

Rezeň

Horší môže byť už len vyprážaný syr. Všetko, čo má na sebe strúhanku, je vždy na druhý deň o dosť horšie, ako keď to bolo čerstvé.

Profimedia.sk

Šišky

Také fajnové nadýchané šišky sú najlepšie práve čerstvé. Nebudeme o tom diskutovať.

Langoš

Keďže je z rovnakého cesta ako šišky, rovnako sa z neho na druhý deň stáva nechutná vec.

Profimedia.sk

Puding

Okej, sú ľudia, ktorí milujú studený, stuhnutý puding. Sú zrejme asi len dve kategórie ľudí: tí, čo ho zjedia ešte teplý, a tí, čo ho jedia zásadne až na druhý deň.

Pizza

Jasné, všetci jedávame pizzu aj na druhý deň, ale vôbec nie je taká chutná, ako keď bola čerstvá. Pro tip: keď pizzu ohrievaš na druhý deň v mikrovlnke, pridaj k nej štamperlík s vodou, bude tak chutiť oveľa lepšie. Ešte chutnejšia však bude, keď si ju zohreješ v rúre.

ivan Torres, Unsplash

Chlieb vo vajci

Milovaný “bundáš kenír“. Existuje vôbec domácnosť, kde ostane chlieb vo vajci aj do druhého dňa?

Hamburger

Hamburger je jedným z príkladov jedál, ktoré by sa mali VŽDY konzumovať hneď. Keď si ho necháš “na potom“, vznikne ti z neho nejaká divná rozmočená žemľa s ďalšími zvláštne vyzerajúcimi ingredienciami.

Tom Sodoge, Unsplash

Halušky s bryndzou

Halušky s bryndzou sa síce dajú ohriať, je to celkom aj jedlé, no nie je to ono. Asi len málokto si dokáže odložiť toto jedlo na druhý deň.

Zemiakové placky

Chutia na druhý deň ako podošvy. Jednoducho – nedá sa.

Profimedia.sk

Tagy:

Ako hodnotíš tento článok?

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
Hľadať
TOP
Trending
PREMIUM
Práve sa deje
Mám záujem o spoluprácu

    *dané pole je potrebné
    vyplniť

    Tip na článok

      Formáty: .jpg, .png
      Veľkosť max
      15mb
      V prípade väčšej prílohy pripojte do tela správy link na wetransfer
      *dané pole je potrebné
      vyplniť

      Nahlásiť chybu na stránke

        Formáty: .jpg, .png
        Veľkosť max
        5mb
        *dané pole je potrebné
        vyplniť