Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 19.7.2024
sk
Dušana
, Šarlota
cz
Čeněk

Varenie je veda. Teda v skutočnosti je to veda, podľa kuchárskych kníh nie. Tam je to samé daj tam toto, hoď tam tamto, prilej trochu oleja a za desať minút môžeš servírovať. Lenže to je teória, ktorá pri prvom pokuse implementácie do praxe zlyháva na plnej čiare a ty ostávaš s prázdnym bruchom a prihoreným rizotom. 

Poznáš ten pocit? Keď ťa od šťastia delí presne jedna porcia dobrého domáceho jedla, no radšej by si si pichol špendlíkom do oka, ako sa podujal na jej prípravu? Pretože vieš, že čokoľvek, čo kniha opisuje ako „pre začiatočníkov“, neodhadlo tvoj level začiatočníctva? Pretože sa akýkoľvek tvoj kulinársky počin zmení na vzburu kuchynského náčinia?! Tak potom si na správnom mieste. 

1.

murrman5 / Twitter

2.

GnomeSloth / Twitter

3.

Obiiieeee / Twitter

4.

debostic / Twitter

5.

ChandraBumerang / Twitter

6.

sarabellum23 / Twitter

7.

erinsummerill / Twitter

8.

avada_kaydavra / Twitter

9.

juliussharpe / Twitter

10.

CiaraRenee8 / Twitter

11.

BigGiantCircles / Twitter

12.

getatraveller / Twitter

13.

emmalloydcowell / Twitter

14.

ShamilahR / Twitter

15.

NicolaJSwinney / Twitter

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.