Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 2.11.2024
sk
cz
Památka zesnulých

Istá María del Carmen Pilapaña z Ekvádoru si nedávno otvorila zmrzlinársky stánok. Žena sa nebojí experimentovať a v jej ponuke nájdeme príchute ako krab, kura či chrobáky. Jedna z jej špecialít ale vytŕča nad ostatné a preslávila ju široko-ďaleko.

Ide o zmrzlinu s príchuťou morského prasiatka. Ako uvádza AP News, jej výroba nie je nijako komplikovaná – z mäsa morčaťa sa vyrobí hmota, pripomínajúca paštétu, následne sa pridá mlieko či šľahačka, až kým nevznikne zmrzlina. Mnohí zákazníci morčacej zmrzline najprv nedôverujú, po ochutnaní si ju ale pochvaľujú. Výsledná chuť údajne pripomína kurča.

Jay Reed@flickr

„Och, božemôj! Tí ľudia nie sú normálni! Ako môže niekto zabíjať a jesť takéto roztomilé zvieratká?“ Rovnako, ako my môžeme jesť iné roztomilé zvieratká. Králiky, kuriatka či prasiatka bežne jedávame. Morské prasiatko je v latinskej Amerike tradičnou súčasťou jedálnička už dlhé stáročia. Odsudzovať jedno a zároveň schvaľovať druhé zaváňa solídnou dávkou pokrytectva…

Zdroj: apnews.com


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.