Vegánka sa podelila o tragický hlavný chod, ktorý jej naservírovali na svadbe

Nepochybne sa zalizovala až za ušami.


Byť vegánom v spoločnosti, ktorá sa stále riadi heslom „jedlo bez mäsa nie je jedlo“, nie je jednoduché. No čím dlhšie sa tak človek stravuje, tým lepšie sa vie prispôsobiť. Vytipuje si reštaurácie, ktoré nemajú problém nenastrúhať na šalát tri tony syru, sem-tam sa uspokoja len s ryžou či hranolčekmi, a keď sa už naozaj nedá inak, proste sa predom najedia doma.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Keď sa však chystajú na obrovské podujatie, kde stoly doslova praskajú pod návalom všakovakých druhov jedál, tak trochu dúfajú, že sa medzi tým kvantom žranice nájde niečo málo aj pre nich. Nuž, nie vždy je to pravda a táto vegánka z Brooklynu, ktorá na Twitteri vystupuje ako @nerdzrope, sa o tom mohla presvedčiť na vlastnej koži.

Keď sa z obschnutej rukoly stane „plnohodnotná“ večera

Väčšina mladomanželov míňa na catering nekresťanské peniaze. Ukrojiť pár drobných na jedno solídne jedlo pre hostí s inými stravovacími preferenciami, alergiami či intoleranciami by teda nemala byť zase taká dráma, tým dupľom, ak vedia, že presne takíto hostia prídu. No ako sa zdá, nie každému to napadne, a potom to dopadne takto.

„Jediné vegánske jedlo na svadbe,“ píše slečna pri príspevku, z ktorého sa stal internetový virál. Na tanieri sa váľa pár smutných lístkov rukoly. Spoločnosť im robí pár kúskov melónu a niečo, čo vyzerá ako balsamico. Vegánka priznala, že tento gurmánsky počin mal byť druhým hlavným jedlom. Prvým bol jeden pečený sladký zemiak, zatiaľ čo predjedlo pozostávalo z dvoch plátkov paradajky. Človek nevie, či sa smiať alebo plakať.

„Vedela som, že sa to stane. Vždy sa to stane,“ hovorí a komentárová sekcia pod príspevkom jej slová len potvrdzuje. Ostatní vegáni sa podelili o katastrofy, ktoré na podobných akciách naložili na tanier im a treba skonštatovať, že mnohé z nich sú nemenej tragické. Toto je zopár z nich:

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU


Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím na EMEFKE od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné